Selva Platinum, Işıltısıyla Büyülüyor

Alışveriş Alışveriş Selva Platinum, Işıltısıyla Büyülüyor

Tarihler: 17 Aralık 2007 Pazartesi ~ 23 Aralık 2007 Pazar

Firma: İca Home & Garden

Telefon: 0 (216) 471 31 31

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2007 ~ Ara 23, 2007
Selva Platinum, ışıltısıyla büyülüyor
İCA Home&Garden tarafından ithal edilen Selva mobilyaları, yeni Platinum serisi ile yaşam alanlarına ışık saçıyor. Dünyaca tanınmış mobilya markası Selva’nın Platinum koleksiyonu, mobilya tasarımında yeni bir dönem başlatıyor. Selva’nın birbirinden şık mobilyalarının özel bir yöntemle altın ve platinum cila ile kaplandığı tasarımlar hayal gücünüzle şekilleniyor.

Ülkemiz mobilya sektörünün öncü firması İCA Home&Garden, dünyanın en seçkin mobilya markaları arasında yer alan Selva’nın Platinum serisini satışa sundu. Selva’nın birbirinden şık mobilyalarının özel bir yöntemle altın veya platinum renkteki varakla kaplanmasıyla şekillenen bu özel seri, mobilya tasarımını bir üst noktaya taşıyor. İCA Home&Garden, Selva’nın ışıltısıyla büyüleyen Platinum serisini görmek isteyenleri mağazalarına davet ediyor.

Selva Platinum serisinde antik altın varak, altın patine, antik platinum varak ve platinum patine olmak üzere 4 farklı renk ve cila alternatifi bulunuyor. Mobilyalardaki metal aksam ve aksesuarlar ise uygulanan cilaya göre parlak, mat, altın veya platinum olarak seçilebiliyor. Modern veya klasik mobilyalarla kombinlenebilen Platinum serisi mobilyalar, mekanlarda daha şık, pırıltılı, dikkat çeken bir atmosfer oluşturuyor. Özel cila, Selva marka mobilyaların konsol, orta ve yan sehpa, komodin, ayna, tekli koltuk, dresuar, şifonyer gibi yan aksesuarlarına kolaylıkla uygulanabiliyor. İCA Home&Garden mağazalarında bu özel cilayla kaplanmış hazır mobilyaları tercih edebildiğiniz gibi, zevkinize göre özel sipariş de verebiliyorsunuz.

1968 yılında Peppi Selva tarafından kurulan Selva, 81 bin metrekarelik üretim tesislerinde her yıl 300 bin parça mobilya üretiyor. Selva, ürettiği mobilyaların %94’ünü, 50’den fazla ülkeye ihraç ediyor. Selva Platinum serisine ait birbirinden şık mobilyalar İCA Home&Garden mağazalarında satışa sunulmuş bulunuyor.

Dünyanın en seçkin markalarını ülkemiz pazarına sunan İCA Home&Garden, geniş bir ürün yelpazesine sahip bulunuyor. İCA Home&Garden Selva, Hancock&Moore, Bernhardt, Martha Stewart Signature, LCI Stile gibi dünyaca ünlü iç mekan mobilya markalarını kalite ve estetik arayışında olanların beğenisine sunuyor. İCA Home&Garden tarafından satışa sunulan ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak ve bulunduğunuz yere en yakın satış noktasını öğrenmek için www.ica.com.tr web adresini ziyaret edebilir ya da 0 (216) 471 31 31 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT