Serinlemenin En Lezzetli Yolu: Verona

Alışveriş Alışveriş Serinlemenin En Lezzetli Yolu: Verona

Tarihler: 30 Temmuz 2007 Pazartesi ~ 01 Ağustos 2007 Çarşamba

Firma: Doluca

Telefon: 212 327 7777

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2007 ~ Ağu 1, 2007

SERİNLEMENİN EN LEZZETLİ YOLU ‘VERANO’

Dünyanın en değerli üzümlerinden Cabernet Sauvignon ve Anadolu’nun en lezzetli üzümlerinden Öküzgözü, bu yazın en gözde rose şarabı Verano’da bir araya geldi. Şarapseverler, gerek romantik yaz akşamlarında gerekse yaz eğlencelerinde serinliğin keyif veren lezzeti ‘Verano’ dan vazgeçemeyecek.

Eşsiz rengi, canlı, serinletici ve keyif dolu lezzeti ile sınırlı sayıda üretilen Verano yaz günlerinin sıcağında serinlemek isteyenlerin ilk tercihi olacak.

Üretim aşamasındaki özel teknikler sayesinde iki üzümün lezzetinin çok daha yoğun ve uzun süre hissedildiği bir yapıya kavuşan Verano, yemeklerinize eşlik edebileceği gibi yemek öncesi serinletici bir aperitif olarak da içilebilir. 10 – 11 C derecede servis edilen Verano, vişne, çilek, ahududu lezzet ve aromalarını çağrıştırıyor.

Yazın en gözde içkisi Verano, sizleri serinlemenin en keyifli, en mutluluk verici yoluna davet ediyor. Sınırlı sayıda üretilen Verano’nun siparişleri, www.doluca.com internet sitesi adresimizden ya da 212 327 7777 no’lu telefonumuzdan verilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT