Sevdiklerinizin Yeni Yılı BlackBerry Torch İle Aydınlansın

Alışveriş Alışveriş Sevdiklerinizin Yeni Yılı BlackBerry Torch İle Aydınlansın

Tarihler: 24 Aralık 2010 Cuma ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: BlackBerry

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 24, 2010 ~ Ara 31, 2010

Yılbaşında sevdiklerinize, BlackBerry 6 işletim sistemi ile hızına hız katan, hem dokunmatik hem klavyeli BlackBerry Torch akıllı telefon hediye edin 2011’de hayatlarını renklendirin.

Dokunmatik ekran ile BlackBerry klavyeyi bir arada sunarak kullanım kolaylığı sağlayan BlackBerry® Torch™ 9800 akıllı telefon, BlackBerry 6® İşletim Sistemi’nin (OS) yenilenmiş tasarımı, ana sayfası ve internet tarayıcı hızı ile öne çıkıyor. BlackBerry® Messenger™, MSN ve Google Talk ile sınırsız sohbet imkanı sunan BlackBerry Torch akıllı telefon; sevdiklerinizin Twitter ve Facebook gibi sosyal medya uygulamalarıyla her an sosyal medyada olmasını sağlıyor.

Kullanıcılarının BlackBerry App World™‘ü kullanarak, hem iş hem de eğlence dünyasından pek çok farklı uygulamayı anında yüklemesine imkan sağlayan Blackberry Torch akıllı telefon, hayatın ve eğlencenin hızını yakalamak isteyen sevdikleriniz için ideal bir hediye.

2011’de sevdiklerinizin yanlarından ayıramayacakları BlackBerry Torch akıllı telefon aynı zamanda RIM tarafından geliştirilen yeni işletim sistemi BlackBerry 6 ile çok daha hızlı. 5 MP kamerasıyla yüksek kalitede fotoğraf çekme özelliğine sahip olan BlackBerry Torch ile sevdikleriniz yılbaşında çekeceği eğlenceli fotoğrafları Facebook ve Twitter gibi sosyal medya ağlarında arkadaşlarıyla anında paylaşabilecek.

Sevdiklerinize BlackBerry Torch İle Sürpriz Yapın

Yeni BlackBerry Torch, son teknoloji bir dokunmatik ekrana sahip olmanın yanı sıra optik bir trackpad’e ve açıldığında gelişmiş bir yazım deneyimi sunmak için kızaklı bir klavyeye sahip. Dünya genelindeki 3G (UMTS/HSDPA) ağlarını destekleyen yeni BlackBerry akıllı telefon, son nesil Wi-Fi® (b/g/n) bağlantısı sunuyor ve konum bazlı uygulamalar ile coğrafi etiketleme için bütünleşik GPS’e sahip. BlackBerry Torch 9800’ün 5 MP kamerası, video kayıt özelliğinin yanı sıra sürekli otomatik odaklama, görüntü sabitleme, çeşitli sahne modlarında çekim ve yakınlaştırma gibi özellikleri destekliyor. 8 GB genişliğinde depolama kapasitesine sahip yeni BlackBerry akıllı telefon, toplam depolama kapasitesini 36 GB’a çıkartabilen bir microSD/SDHD hafıza kartı yuvasına da sahip.

BlackBerry 6 Deneyimi

RIM’in yeni işletim sistemi BlackBerry 6, BlackBerry markasının sevilen ve bilinen özelliklerini sunmaya devam ederken daha zengin bir deneyim sağlıyor. Arayüzü ve ana ekranı yenilenen BlackBerry 6, hızlı ve etkili bir tarayıcı deneyimi sağlayan yeni ve zengin WebKit bazlı bir tarayıcıya sahip. BlackBerry 6 kullanıcıları böylece birden fazla siteye aynı anda ulaşabiliyor ve tek bir parmak hareketiyle görüntüyü yakınlaştırıp uzaklaştırarak kolay bir gezinme deneyimi yaşıyor. Zenginleştirilmiş BlackBerry Messenger ve multimedya deneyimi sağlayan BlackBerry 6 hakkında daha fazla bilgi için http://press.rim.com/release.jsp?id=4237 adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT