Sevgililer Günü Çiçeğini www.444cicek.com`dan Gönderen Herkesi Çikolata Hediyesi Bekliyor!

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü Çiçeğini www.444cicek.com`dan Gönderen Herkesi Çikolata Hediyesi Bekliyor!

Tarihler: 12 Şubat 2007 Pazartesi ~ 14 Şubat 2007 Çarşamba

Firma: www.444cicek.com

Telefon: 212- 444 24 23

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2007 ~ Şub 14, 2007

SEVGİLİLER GÜNÜ’NDE ÇİÇEĞİNİ www.444cicek.com’dan, GÖNDEREN HERKESİ ÇİKOLATA HEDİYESİ BEKLİYOR!

ÖZEL GÜNLERİNİZDE SİZE ÖZEL HİZMETLERİYLE ÇİÇEKÇİLİĞE YENİ BİR SOLUK KAZANDIRAN www.444cicek.com, SEVGİLİNİZE GÖNDERDİĞİNİZ ÇİÇEĞİN YANINDA ÇİKOLATA HEDİYESİ İLE BU ÖZEL GÜNÜNÜZE TAT KATIYOR.

Özel günleriniz için ihtiyacınız olan her an yanınızda olmayı hedefleyen www.444cicek.com, Sevgililer Günü’nde de size özel bir kampanya sunuyor.7/24 call center hizmeti ile Türkiye’nin en hızlı, güvenilir, ekonomik çiçek sistemi olma avantajını sizlerle paylaşmaya devam eden www.444cicek.com ile 14 Şubat Sevgililer gününde, İstanbul, Ankara ve İzmir illerinden 80 YTL ve üzerinde verilen siparişlerde çiçeklerin yanında çikolata hediye ediliyor.

www.444cicek.com’a tıklayarak ya da telefon ederek istediğiniz çiçeği Türkiye’nin istediğiniz yerine kısa süre içerisinde güvenle gönderebilirsiniz. Üstelik istediğiniz çiçeği seçmek için çiçekçi dolaşmanıza gerek yok, www.444cicek.com ’dan çiçek fotoğraflarını seçebiliyor ve fiyatlarını görebiliyorsunuz. Tüm çiçekler taze olarak seralardan alınıyor ve seçtiğiniz çiçeğin aynısını gönderiyorsunuz. Ayrıca siparişiniz teslim edildiğinde, e-mail ve SMS yoluyla “çiçeğiniz gönderildi” bilgisini alıyorsunuz. Herhangi bir problem karşısında ise % 100 para iadesi garantisi bulunmakta. Faturalarınız da posta ile otomatik olarak size gönderiliyor.

Sevdiğinize, Sevgililer Günü’nde verebileceğiniz en anlamlı hediye olan çiçeği, www.444cicek.com ayrıcalığı ile en hızlı ve güvenli şekilde gönderebilmenin rahatlığını yaşayabilirsiniz. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde www.444cicek.com’ dan 80 YTL ve üzeri çiçek gönderen herkese çikolata hediye ediliyor. Kampanya İstanbul, Ankara ve İzmir’de uygulanıyor.

www.444cicek.com Türkiye’nin çiçekcisi
Sipariş hattı: 212- 444 24 23

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT