Sevgililer Günü’nde `AŞK`ınızı Club Sporium`da tazeleyin!

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde `AŞK`ınızı Club Sporium`da tazeleyin!

Tarihler: 12 Şubat 2009 Perşembe ~ 15 Şubat 2009 Pazar

Firma: Club Sporium

Telefon: 0212 385 49 00

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 12, 2009 ~ Şub 15, 2009
Sevgililer Günü’nde `AŞK`ınızı Club Sporium`da tazeleyin!
İstanbul`un gözde spor ve yaşam merkezi Bostancı ve Akatlar Club Sporium yeni yılda da sürprizlerine devam ediyor. Sporium, aşklarını ve kendilerini tazelemek isteyenler için hazırladığı çok özel hediye paketiyle, sevgililer gününe ayrı bir renk katıyor.

Sevgilisi ile Akatlar Sporium’da spor, keyif ve lezzet dolu bir sevgililer günü geçirmek isteyenler 200 TL ödeyerek, birlikte pilates, kinesis, tenis veya yüzme özel dersi, Hayal Kahvesi`nde romantik bir yemek (1`er kadeh şarap dahil), Life Co`da tek kişilik masaj ve London Point Kuaför`de bay-bayan saç bakımı ve manikürden oluşan Sevgililer Günü Hediye Paketine sahip olabilecekler.

Bostancı Club Sporium da Anadolu yakasında oturanlar için Sevgililer Günü paketini aynı içerikle sunuyor. Sevgililer Günü paketine yine 200 TL karşılığında sahip olacak kişiler, çift kişilik özel ders, Cousine’de çift kişilik yemek, VIP masaj odasında tek kişilik masaj ve Ali Ağca kuaförde saç bakım-manikür hizmetlerini alabilecekler.

Ayrıca, Club Sporiumlar`a 14 Şubat`ta üye olan çiftler Sevgililer Günü Özel Kampanya avantajı ve hediye üyelik avantajından yararlanacak, geldikleri gün ise ücretsiz misafir olma hakkı elde edecekler.

Rezervasyon ve farklı hediye seçenekleri hakkında bilgi almak için Akatlar Club Sporium’u 0212 444 77 67 ve Bostancı Club Sporium’u 0216 416 02 02 no’lu telefonlardan arayabilirsiniz.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT