Sevgililer Günü’nde Çok Güzel Olmak İstemez misiniz?

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Çok Güzel Olmak İstemez misiniz?

Tarihler: 17 Ocak 2012 Salı ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Transmed

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2012 ~ Şub 14, 2012

Transmed, Sevgililer Günü’nde bakımlı, tazelenmiş ve güzel gözükmek isteyenlere hızlı sonuç veren etkin tedaviler öneriyor: Ciltte ışıltı ve dolgun bir görünüm için uygulanan MezoShine, dolgu ve mezoterapiyi bir arada sunuyor ve 20’li yaşların sonundan itibaren uygulanabiliyor. I-Light Med agresif metodlara başvurmadan, LED ışınlarının gücüyle cildi yeniliyor. Hair Detox saçlarınızı ışıltılı ve canlı görünümüne kavuşturuyor.

Sevgililer Günü’ne geri sayım devam ederken, biraz daha güzelleşemeye ne dersiniz? Üstelik unutmayın, bu özel günde çok özel teklifler alabilirsiniz. Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği’nden Op. Dr. Ali Dursun Kan, cilt ve saç güzelliğiniz için hızlı sonuç veren tedavilerden şunları öneriyor:

MezoShine: Dolgu ve mezoterapi bir arada
Transmed yeni MezoShine tedavisi ile sağlıkla parlayan, etkin şekilde nemlendirilmiş ve yenilenmiş bir cilt sunuyor. Dolgu ve mezoterapi işlemlerini birleştiren uygulama, cilt hücrelerinin yenilenmesi ve yapılanması ile birlikte cildin ışığı yansıtma potansiyelini artırıyor. 20’li yaşların sonundan itibaren hem kadınlara hem erkeklere uygulanabilen MezoShine, tek bir seanstan sonra bile etkisini gösteriyor. Tedaviden en iyi sonuçları almak için üç hafta aralıklarla üç seans uygulanması öneriliyor. Ortalama üç seans sonrasında cilt görünümü daha sıkı, pürüzsüz, nemli ve ışıltılı bir hal alıyor. Tedavi sosyal yaşamdan ödün vermeyi gerektirmiyor.

I-Light Med ışığının doğal gücüyle gencecik bir cilt
Tamamen doğal LED ışınlarının kombinasyonuyla etki gösteren I-Light tedavisi ile agresif metodlara başvurmadan cilt yenileniyor. I-Light Med, uygulamaya başladığınız andan itibaren gözle görülebilir sonuçlar sunuyor.

Hair Detox ile daha hızlı uzayan sağlıkla ışıldayan saçlar
Hair Detox, saçlı deriyi temizleyerek saça parlaklık ve canlılık kazandırıyor, boyatma nedeniyle oluşan matlık, kuruluk ve dökülme gibi şikayetlerini gideriyor. Saçları tekrar ışıl ışıl ve canlı görüntüsüne kavuşturuyor. Kepeklenme ve bir tür egzema olan seboreik dermatit nedeniyle oluşan şiddetli kaşıntı, kızarıklık ve kabartı durumlarında deriyi rahatlatıp ve yatıştırıyor.

Transmed’de başarıyla uygulanan MezoShine, I-Light Med, Hair Detox ve Saç Nakli tedavileri hakkında daha ayrıntılı bilgi almak ve bir konsultasyon randevusu oluşturmak için http://www.transmed.com.tr/ adresini ziyaret edebilirsiniz. Sağlığınız için sadece profesyonel çalışan klinikleri tercih ediniz.

Transmed Saç & Kozmetik Cerrahi Kliniği
Adres: Fulyalı Sokak No:7 İç Levent, 34330 İstanbul, Türkiye
Telefon: 0212 281 1300

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT