Sevgililer Günü’nde Erkeklere Özel Hediye Partisi…

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Erkeklere Özel Hediye Partisi…

Tarihler: 13 Şubat 2006 Pazartesi ~ 14 Şubat 2006 Salı

Firma: F`emine

Adres: Noter Sk. Marmara Apt. No:43/1 Şaşkınbakkal-İstanbul Şaşkınbakkal İstanbul

Telefon: 0 216 368 37 55

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 13, 2006 ~ Şub 14, 2006
Sevgililer Günü’nde Erkeklere Özel Hediye Partisi…
‘Hediye seçmek hiç bu kadar keyifli olmamıştı’…

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşıyor. Sevgililer Günü`nün en zor yanı ise sevdiğinize en romantik ve en güzel hediyeyi seçebilmek… Bu durum erkekler için çoğu zaman bir kabusa dönüşebiliyor. Eğer siz de sevdiğiniz kadına hediye seçmekte zorlananlardansanız, alış-veriş merkezlerinin kalabalığından sıkılıyor, kasalardaki uzun kuyruklara dayanamıyorsanız, f’emine sevgililer günü partisi tam size göre…

F’emine markasının yaratıcısı Emine Saygan, Sevgililer Günü öncesinde “erkeklere özel” bir parti düzenliyor. 11-12 Şubat Cumartesi ve Pazar günleri 15.00-19.00 saatleri arasında f’emine’nin Şaşkınbakkal’daki galerisinde, sevdiklerine güzel bir hediye vermek isteyen erkeklere özel bir hafta sonu partisi var. Hediye seçmekte zorlanan erkeklere, sevdikleri kadının özelliklerine, tarzına göre doğru hediyeyi seçebilmeleri için Emine Saygan’ın uzman görüşünden yararlanma imkanı sunan partide aynı zamanda keyifli bir ortam da yaratılacak. Partide bira, cips ve midye gibi ikramlar da yer alacak. Keyifli ortamın ve ikramların tadını çıkaracağınız bu özel hafta sonunda hem hoşça vakit geçirecek hem de Emine Saygan’dan alacağınız fikirlerle eşinize ya da sevgilinize özel bir takı seçebileceksiniz.

f’emine
Noter Sk. Marmara Apt. No:43/1 Şaşkınbakkal-İstanbul
Tel: 0 216 368 37 55


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT