Sevgililer Günü’nde Nejat Güllü´nün Çikolataları ile Aşkınız Tatlanacak

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’nde Nejat Güllü´nün Çikolataları ile Aşkınız Tatlanacak

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Güllüoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Yaklaşık 1,5 asırdır baklavanın ilk adresi olmayı sürdüren Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, aşkını en özel tatlarla ifade etmek isteyenlerin yanında. 14 Şubat Sevgililer Günü için farklı lezzetlerde spesiyal çikolatalarını buluşturan Güllüoğlu, aşkınıza tat katıyor.

Geleneklere, efsanelere ve büyük aşklara atfedilmiş bugün. Bir çiçek, bir gülümseme, sıcak bir bakış… Sevgiyi anlatmanın binlerce yolu bu özel günde dile geliyor. Herkesin, ama özellikle âşıkların kalbi daha bir hızlı atıyor.

Ayrılmaz bir ikili olan aşk ve çikolata ise belki de özellikle bugün daha da bir anlam kazanıyor. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, kakao yağı oranı yüksek olan özel çikolataları ile sevgiyi büyütüyor. Sevginin ve çikolatanın tadına Nejat Güllü’nün spesiyal çikolataları ile varacaksınız. 14 Şubat Sevgililer Günü’nde sevgilinize alacağınız Baklavacı Güllüoğlu çikolataları ile onun kalbine giden yolu keşfedeceksiniz.

Sevgililer Günü yılda sadece bir kez gelen bir gün ve bu özel günde neden aşkınıza çok özel ve tatlı bir hediye etmiyorsunuz? Sevginizi çikolata ile anlatmak istiyorsanız, birbirinden şık tasarımları ve zengin içerikleri ile Baklavacı Güllüoğlu’nun çikolataları hediyelerin ve sevginin en tatlısı oluyor.

Bu arada şunu asla unutmayın, sevgilinize mutlaka gerçek çikolata hediye edin! Gerçek çikolata kakao yağı oranı yüksek olan çikolatadır. Bu oran arttıkça fiyat da artacaktır. Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markasından alacağınız 14 Şubat Sevgililer Günü’nün vazgeçilmez hediyesi spesiyal çikolatalar, gerçek çikolatanın eşsiz lezzeti ve şık görünümü ile sevgilinizin kalbini derinden fethetmenize yardımcı olacak.

Aşkın en lezzetli tarifi olan çikolatalar, aşkınızı ilk günkü gibi canlı tutacak. Baklavacı Güllüoğlu spesiyal çikolatalarının kilogram fiyatı 40 ile 80 TL arasında değişiyor.

Aşkın ve Sevgililer Günü’nün sembolü olan çikolata lezzetine eşsiz seçenekler sunan Nejat Güllü’nün Güllüoğlu markası, Türkiye çapında toplam 16 noktada, yurtdışında ise 7 şubede hizmet veriyor.

Yurt içinde İstanbul’da Kağıthane, Mısır Çarşısı, Beyazıt, Ümraniye, Mecidiyeköy, Fulya, Kadıköy, Üsküdar, Otogar, Hasanpaşa, Sultanbeyli, Pendik’te; Bursa’da Heykel ve Nilüfer’de, İzmit’te Merkez ve Gebze şubelerinde; yurtdışında ABD NewYork’ta Manhattan ve Brooklyn’de, Kaliforniya Los Angeles’ta; Hollanda Amsterdam’da ve Irak Erbil’de, Libya Trablusgarp ve Kuveyt şubelerinde tatlı sevenleri bekliyor.

Dünyaya baklava yediren Güllüoğlu hakkında daha fazla bilgi edinmek için www.gulluoglu.com adresi ziyaret edilebilir. www.gulluoglusiparis.com internet adresinden ya da 0212 321 34 44 numaralı hattan da sipariş verilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT