Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Kampanyasının 2012 Teması Aşk Havalara Uçurur

Alışveriş Alışveriş Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Kampanyasının 2012 Teması Aşk Havalara Uçurur

Tarihler: 25 Ocak 2012 Çarşamba ~ 14 Şubat 2012 Salı

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 25, 2012 ~ Şub 14, 2012

Mobilya alan çiftlere, özel uçakla İstanbul turu hediye!

Türkiye’nin katile ödüllü mobilya markası EVGÖR, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel bir hediye kampanyası başlattı. “Aşk Havalara Uçurur” temalı kampanyaya göre, markanın 2012 koleksiyonunda yer alan Viyana Yemek ve Yatak Odası Takımları ile Sedef Yuvarlak Yatak ya da Torino, Modeno, Palermo veya Parma Koltuk Takımlarından herhangi birisini satın alan çiftlere, özel uçakla romantik bir İstanbul turu hediye ediliyor. Yeni ev kuran ya da evini yenileyenler, kampanya kapsamında 01-29 Şubat tarihleri arasında EVGÖR Mobilya’dan yapacakları alışverişlerde nakitte %10 indirimin yanı sıra 36 aya varan taksit fırsatından ve “Şimdi al 3 ay sonra ödemeye başla” avantajından da yararlanabiliyor. Ayrıca firmanın uygulamaya koyduğu “Emanet Sistemi” sayesinde, Sevgililer Günü kampanyasındaki ürünlerden alan çiftler, mobilya teslimatlarını istedikleri tarihte yaptırabiliyor.

Evini yenileyenlerin adresi EVGÖR Mobilya, 14 Şubat Sevgililer Günü için birbirine sevdalı çiftlere yönelik çok özel bir kampanya düzenliyor. Firma, yeni evlenecek olan ya da evini yenileyen tüm çiftlere, Şubat ayı boyunca yapacakları alışverişlerinde, Aktifhediye.com’dan özel uçakla İstanbul turu hediye ediyor. EVGÖR Mobilya’nın Sevgililer Günü Kampanyası’na dahil olan 2012 model yemek, yatak ve oturma odası takımlarından herhangi birisini satın alan sevgililer, kendilerine verilen hediye sertifikası ile 6 ay içerisinde, önceden rezervasyon yaptırmak koşuluyla diledikleri zaman özel uçakla İstanbul turu yapabiliyor.

İstanbul’daki çiftleri Üsküdar, Çamlıca ve Kasımpaşa’daki mağazalarına davet eden EVGÖR Mobilya, diğer illerdeki müşterilerini de Türkiye’nin en büyük online mobilya mağazası www.evgor.com.tr adresine bekliyor. Firma, uygulamaya koyduğu “Emanet Sistemi” sayesinde de müşterilerine şimdi satın aldıkları ürünü, diledikleri zaman teslim alabilme ayrıcalığı sunarken, ülke genelinde teslimat ve montaj hizmeti veriyor.

2011 AB Kalite Ödülü, 2011 Tüketici Kalite Ödülü, EQA Kalite Ödülü, Altın Marka Ödülü ve TTDK “Tüm Tüketicilere Tavsiye Ediyoruz” Ödüllerinin yanı sıra ISO 9001 ile ISO 10002 sertifikaları da bulunan Evgör Mobilya’nın, Sevgililer Günü’ne özel kampanyası ve ürünleri hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT