Sevgililere Özel Exess Eyewear

Alışveriş Alışveriş Sevgililere Özel Exess Eyewear

Tarihler: 21 Ocak 2011 Cuma ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Exess

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 21, 2011 ~ Şub 14, 2011

Exess, Sevgililer Günü’ne özel birbirinden şık gözlük seçenekleri sunuyor.

50’li ve 60’lı yılların göz alıcı detaylarını koleksiyonunda barındıran Exess, büyük boy çerçeveler, yuvarlaktan kareye, köşeli kemik hatlardan metal çerçevelere uzanan geniş seçenekli tasarımlarla bu yazın en çarpıcı modellerini görücüye çıkarıyor.

Bayan modellerinde şıklık ve sadeliği bir arada barındıran bi rçok değişik tasarımlara yer veriyor. Saplarda kullanılan metal aksesuarlar farklılık yaratıyor.

Erkek modellerinde ise Exess, yine çizdiği spor tarzı elden bırakmadan, farklı bir şıklıkla tüketicisinin karşısına çıkıyor. Değişik modellerli ve geniş renk seçenekleri sayesinde de yine çok geniş bir kesime hitap etmeyi başarıyor.

Farklı tasarımlarıyla bakışlarınızı çarpıcı kılan Exess, Sevgililer Günü’nde birbirinden farklı model ve renk seçenekleriyle şık yüzler yaratacak.

Sevgilinize özel en değerli hediyeyi seçme fırsatını kaçırmayın!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT