Sevgiliye En Güzel Hediye iPod

Alışveriş Alışveriş Sevgiliye En Güzel Hediye iPod

Tarihler: 03 Şubat 2005 Perşembe ~ 14 Şubat 2005 Pazartesi

Firma: Bilkom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2005 ~ Şub 14, 2005

Sevgiliye En Güzel Hediye iPod
14 Şubat Sevgililer Günü için sevgilisine hem en beğendiği şarkıları hem de en moda aksesuvarı hediye etmek isteyenler iPod`u seçiyor.

iPod, özellikle iPod mini`nin pembe, gri, altın rengi, mavi ve yeşil renkleriyle kızların gönlünü çalmayı hedefleyen beylere muhteşem seçenekler sunuyor. Erkeğin kalbine giden yol ise artık siyah kırmızı renkleriyle iPod U2`dan geçiyor.

Eğer sevgilinizle aşkınızı anlatan pek çok şarkınız var ise bin adet müzik CD’sine denk, tam 10 bin şarkı kapasiteli benzersiz bir müzik arşivi sunan iPod`un 40 GB’lık modeli, sizin için en güzel seçenek.

iPod’u bir adım daha ileriye taşıyan iPod Photo’yu seçenler ise sevdiklerine, 10 bin adet şarkı kapasiteli 40 GB veya 15 bin adet şarkı kapasiteli 60 GB modellerini hediye edebilirler. iPod Photo`nuza 25 bin adete kadar fotoğraf yükleyebilir, böylece sevgi dolu dakikalarınızın fotoğraflarını o yanınızda yokken de yeniden ona yaşatabilirsiniz.

iPod mini modelini Bilkom’un online alışveriş sitesi Bilkom e-Store’dan alanlara ise bir sürpriz sunuluyor. Lazerle iPod’un arka yüzeyine sevgilinize istediğiniz mesajı 1–14 Şubat tarihleri arası ücretsiz olarak yazdırabilirsiniz. 60 karaktere kadar yazdırabileceğiniz mesajın Bilkom e-Store’dan verilen sipariş sırasında belirtilmesi yeterli. Satın alınan iPod üzerine mesaj yazıldıktan sonra en geç 5 gün içinde Bilkom tarafından adrese ulaştırılıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT