Sevginizi Columbia ile Hissettirin

Alışveriş Alışveriş Sevginizi Columbia ile Hissettirin

Tarihler: 11 Şubat 2008 Pazartesi ~ 14 Şubat 2008 Perşembe

Firma: Columbia

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2008 ~ Şub 14, 2008
Sevginizi Columbia ile Hissettirin
Dünyanın bir numaralı outdoor giyim markası Columbia’dan Sevgililer Günü’ne özel sıcacık hediyeler

Aktif yaşam tarzına sahip olanların tercihi Columbia, erkek arkadaşınız için bir şapka ve eldivenden daha fazlasını sunuyor. Sezonun gözde şapka modelleri arasında yer alan asker stili şapka, örme dokusu ile karşımıza çıkıyor. Lacivert rengin yanı sıra renk alternatifleri arasında gri ve asker yeşili de bulunuyor. Her türlü hava koşuluna uygun olarak tasarlanan, güneşten, yağmurdan ve rüzgardan zarar görmeyen titanium koleksiyonu içinde yer alan bu ürünler, esneme özelliğiyle birlikte aynı zamanda hava alma özelliğine sahip mikro fiber yapısı ile ön plana çıkıyor. Eldivenler ise kış sporları ile ilgilenenler için özel tasarlanmış lacivert, siyah ve kahverengi renk alternatifleri ile mevcut.

Columbia rahatına düşkün ama şıklığından ödün vermeyen kız arkadaşınız için ise daha renkli bir koleksiyon sunuyor. Yeşil, pembe ve kahve tonları ile harmanlanan koleksiyonda yer alan ürünler renkli tasarımlarıyla ön plana çıkıyor.
Rahat giyimi hayatının bir parçası olarak benimseyen sevgilinize, Columbia’nın bere ve eldiven koleksiyonundan hoş bir seçenek mutlaka bulacaksınız.

Satış Fiyatı :
Gri Şapka – 29 YTL.
Gri Eldiven – 29 YTL.
Kahverengi - Pembe Bere – 34YTL.
Pembe Eldiven - 29YTL.
Yeşil Bere - 34 YTL.
Yeşil Eldiven – 29 YTL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT