Shell’den Kahve Keyfini Enerjiye Dönüştüren Kampanya

Alışveriş Alışveriş Shell’den Kahve Keyfini Enerjiye Dönüştüren Kampanya

Tarihler: 01 Haziran 2012 Cuma ~ 30 Haziran 2012 Cumartesi

Firma: Kahve Dünyası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 1, 2012 ~ Haz 30, 2012

Kahve Dünyası’ndan 50 Tl’lik Alışverişe, Shell’den 10 Tl’lik Yakıt Hediye!

Sektörünün güçlü markalarıyla işbirlikleri gerçekleştirerek müşterilerine daima ek faydalar sunan Shell & Turcas, yeni kampanyası ile yine çok kazandıracak. Kahve Dünyası’ndan 1-30 Haziran 2012 tarihleri arasında 50 TL tutarında alışveriş yapanlar, Shell’den 10 TL değerinde yakıt kazanıyor.

Shell & Turcas, tüketicilerin yoğun ilgi gösterdiği çok kazandıran kampanyalarına bir yenisini daha ekledi. Perakende gıda sektörünün güçlü markası Kahve Dünyası ile birlikte düzenlenen kampanyada, binlerce kişiye hediye yakıt dağıtılacak. Kahve Dünyası’ndan 1-30 Haziran 2012 tarihleri arasında tek seferde 50 TL tutarında alışveriş yapanlar, Shell’den 10 TL’lik yakıt kazanacak.

Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin, Kahve Dünyası’ndan alışveriş karşılığında verilen hediye çekindeki şifreyi, 30 Haziran’a kadar “KAHVE DUNYASI” yazıp Club Smart veya Money Club kart numaraları ile Turkcell hattından 2313’e, Avea ve Vodafone hattından 0 532 754 25 52’ye göndermeleri gerekiyor.

Kampanya Kuralları

• Her 10 TL değerindeki Shell hediye çeki için, alım yapılan karta 1.000 yakıt puan yüklenecektir. Müşteri, 1 cep telefonu numarası ile sadece 1 defa kampanyaya katılabilir. Kampanyaya katılım için gönderilen mesajlar kendi tarifesi üzerinden 1 SMS bedeli ile ücretlendirilir.

• 10 TL (KDV dahil) değerindeki Shell hediye çekinin stok miktarı 2.500 adettir. Hediye çekleri mağaza stokları ile sınırlıdır. Kampanya kapsamında kazanılan hediye yakıt puanlar, 4 Temmuz 2012 itibariyle alım yapılan karta yüklenmiş olacaktır. 18 Temmmuz’a kadar kullanılmayan yakıt puanlar silinecektir.

• www.shell.com.tr
• Kahve Dünyası Mağazaları ve 444 20 20

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT