Siemens’ten Solo Ürünlerde Sıcacık Kış Fırsatları

Alışveriş Alışveriş Siemens’ten Solo Ürünlerde Sıcacık Kış Fırsatları

Tarihler: 11 Şubat 2011 Cuma ~ 28 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: Siemens

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 11, 2011 ~ Şub 28, 2011

Siemens Ev Aletleri’nin tüketicilere, yenilikçi ve teknolojik solo ürünleri ile tanışmaları için sunduğu cazip indirim ve taksit fırsatları Şubat ayında da devam ediyor.

Siemens Ev Aletleri, solo ürünlerinde Şubat ayında devam eden indirimleri ile 2011’e yeni bir mutfak sahibi olmak isteyenleri cazip fırsatlarla tanıştırıyor. Siemens buzdolapları, fırınlar, çamaşır, kurutma ve bulaşık makineleri Şubat ayına özel fiyatlarla sunuluyor.

Şubat ayı süresince Siemens ürünlerinde yüzde 40’a varan indirimler uygulanıyor. Ayrıca kurutma makinelerinde yüzde 50’ye varan indirim fırsatı sunuluyor. Siemens’in indirimli dört özel ürün kampanyası da Şubat ayında devam ediyor.

World’e Özel Taksit Seçeneği

Siemens solo ürün alışverişlerini kredi kartıyla yapanlar peşin fiyatına 4 taksit imkanıyla ulaşırken, Worldcard sahipleri alışverişlerini World’e özel +8 taksit ya da 8 taksitle Temmuz 2011’de ödeme imkanı elde ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT