Sisley, Şimdi de Ev Tekstilinde

Alışveriş Alışveriş Sisley, Şimdi de Ev Tekstilinde

Tarihler: 30 Ocak 2006 Pazartesi ~ 31 Ocak 2006 Salı

Firma: Sisley Casa

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 30, 2006 ~ Oca 31, 2006
Sisley, şimdi de ev tekstilinde

Ev tekstili sektörüne Zorlu Tekstil Grubu ile hızlı bir giriş yapan Sisley Casa markasının yeni koleksiyonu ilk kez Heimtextil fuarında tanıtıldı.

Sisley Casa, Heimtextil ile dünya arenasına çıktı. Zorlu Tekstil Grubu, dünyanın en büyük ve en önemli ev tekstili fuarı Heimtextil’e dünya lisansına sahip olduğu Sisley Casa markasını ilk kez tanıttı.

Almanya’nın Frankfurt kentinde 11-14 Ocak 2006 tarihleri arasında gerçekleştirilen fuarda yer alan Sisley Casa’nın 108 metrekarelik standında yeni koleksiyonun tanıtımı gerçekleştirildi. Ayrıca Sisley Casa standında mağazalarının franchise koşulları konusunda bilgi verildi.

2005 yılında imzalanan anlaşmayla Sisley, ev tekstili sektörüne dünyada ilk kez Zorlu Tekstil Grubu ile girdi ve Sisley markasıyla ev tekstili alanında yapılacak üretim, dağıtım ve pazarlama faaliyetlerinin dünya genelindeki tüm hakları Zorlu Tekstil Grubu’na verildi.

Zorlu Holding Tekstil Grubu, Sisley Casa markasıyla Avrupa’nın önde gelen moda merkezleri Milano, Londra, Paris, Palermo ve Madrid’te beş mağaza açtı. Son olarak, Türkiye ve Rusya mazağalarının açılışı da 2005 yılı sonunda gerçekleştirildi.

Sisley Casa’dan iddialı koleksiyon
Sisley Casa koleksiyonu İtalyan tasarımcılar ve Zorlu Grubu tasarımcılarının ortak çalışmasıyla oluşturuldu.

Yılda iki koleksiyon hazırlayıp, tüketicilere sunacak olan Sisley Casa’nın yatak odasından mutfağa, salondan banyoya geniş ürün yelpazesine uzanan ilk ev tekstili koleksiyonu, Eylül 2005’te Milano, Palermo, Paris, Londra ve Madrid’teki beş Sisley mağazasında, 2005 yılı sonunda da Türkiye ve Rusya mağazalarında sunuldu.

Sisley Casa mağazalarında şu an satışa sunulan ürünler; yatak odası (bedroom) için nevresim, çarşaf, yastık kılıfı, yatak örtüsü, battaniye, mutfak (kitchen) için peçete, tutacak, önlük, banyo (bathroom) havlu ve bornoz, salon için (living room) dekoratif örtüler, yastık kılıfları. Sisley Casa koleksiyonun da perde seçenekleri de yer alıyor.

Sisley Casa’nın yaşam tarzını tamamlayacak olan mumdan, cam eşyaya, küçük dekoratif aksesuarlara kadar tekstil dışı (non-textile products) ürünlerinin satışına da 2006 ile beraber başlanıyor.

Benetton lisansı da Zorlu Grubu’nda
Benetton Grubu, Sisley’in ardından dünyaca ünlü İtalyan markası Benetton’un da dünya lisansını da bu yıl Zorlu Grubu’na verdi. Yapılan anlaşma ile Zorlu Tekstil Grubu, Benetton markasının ev tekstili alanında Yunanistan, İsrail, İspanya ve Portekiz haricindeki ülkelerde üretim, dağıtım ve pazarlama çalışmalarını yapma hakkını elde etti.

Zorlu Tekstil Grubu, Benetton markalı ev tekstili ürünleri için koleksiyon hazırlıklarına ve Benetton Home mağazaları açmak için ön çalışmalara başladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT