Sportif Babalar İçin Nike`tan Air Zoom Total 90 Supremacy Krampon

Alışveriş Alışveriş Sportif Babalar İçin Nike`tan Air Zoom Total 90 Supremacy Krampon

Tarihler: 12 Haziran 2006 Pazartesi ~ 18 Haziran 2006 Pazar

Firma: Nike

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2006 ~ Haz 18, 2006
SPORTİF BABALAR İÇİN NIKE’TAN AIR ZOOM TOTAL 90 SUPREMACY KRAMPON
Babalar Günü yaklaşırken Nike, sportif, özellikle de futbola meraklı babalar için farklı bir hediye önerisi sunuyor: Yeni Total 90 serisinin kramponu “Air Zoom Total 90 Supremcy”

Air Zoom Total 90 Supremacy, Roberto Carlos, Wayne Rooney, Rafael Marquez, Fernando Torres ve Hakan Şükür gibi 90 dakika boyunca hareketi, dayanıklılığı, gücü ve kusursuzluğu, oynadığı futbolla harmanlayan futbolcuların gücüne güç katmak ve onlara denge sağlamak amacıyla tasarlandı.

Air Zoom Total 90 Supremacy’nin en önemli özellikleri arasında, topukla parmaklar arasındaki dengeyi sağlayan özel olarak tasarlanmış dış taban, maksimum yer tutuş özelliği ve rahatlık bulunuyor. Diğer bir önemli özelliği ise yeni geliştirilen ve krampona kusursuz bir görünüm veren yan-bağcık sisteminin sağladığı krampon-top uyumu. Tüm bu özellikler, net ve güçlü şut çekmeyi, top sürmeyi ve pas vermeyi kolaylaştırıyor.

Topuğun arka bölümünde, kişisel zevkler doğrultusunda seçilecek bayraklı ve forma numaralı etiketler için ayrılmış özel bir yer bulunuyor. Dünya Futbolu 2006, Kişiye Özel Paket ürünleri, Brezilya, İngiltere, A.B.D, Kore, Japonya ve diğer birçok ülkede perakende olarak satılacak. Etiketler, tutulan takıma olan sevgi ve desteği göstermek için, özel olarak ayrılmış topuk bölgesine yapıştırılabilecek.

Air Zoom Total 90 Supremacy kramponu, Forma Mavisi/Beyaz/Metalik Gümüş (6/1), Beyaz/Siyah/Spor Kırmızısı (6/1) ve Siyah/Metalik Sarı (6/1) renklerinde piyasaya sunulacak. Metalik Platinyum/Siyah/Spor Kırmızısı da seçenekler arasında 7/1.

Güçlü ve kusursuz vuruşlar, denge ve sabit duruş olmadan gerçekleşemez. Air Zoom Total 90 Supremacy bunların hepsini sunan farklı bir krampon ve Haziran 2006’da Nike mağazalarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT