Stefanel Baharın Canlılığını İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu`na Taşıyor

Alışveriş Alışveriş Stefanel Baharın Canlılığını İlkbahar ve Yaz Koleksiyonu`na Taşıyor

Tarihler: 16 Şubat 2010 Salı ~ 16 Mart 2010 Salı

Firma: Stefanel

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2010 ~ Mar 16, 2010

Stefanel yeni sezon koleksiyonunu görücüye çıkardı. Kısaca “hafif” ve “parlak” olarak tanımlayabileceğimiz Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Koleksiyonu, bu özellikleri ile aynı anda rahat ve şık olmanızı sağlayacak.

Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu’nda yer alan yumuşak ve akıcı formlar ile erkek kalıplarıyla dengelenen yoğun kadınsı stiller, her zaman olduğu gibi sezona en uygun modelleri Stefanel’de bulmanıza yardımcı olacak.

Tensel görünüme sahip tulumlar ipek ışıltısı sunarken, bol pantolonlar kısa ve dar üstlerle, karemsi ve keskin hatlı omuzlara sahip ceketler elbiselerle ve bol gömlekler de dar pantolonlarla kombinleniyor. Koleksiyonun ana karakteri olan trikolar ise sıra dışı yorumlarla karşımıza çıkıyor. Ekolojik materyalleri kullanma trendinin benimsendiği organik kotondan üretilmiş ‘‘İç Çamaşırı Serisi” ise koleksiyona ayrı bir boyut kazandırıyor.

Stefanel ayakkabılarında; ya yüksek topuklu ya da dümdüz modeller yer alıyor. Koleksiyonda farklı büyüklerde ve rengarenk olarak hazırlananların yanı sıra deri ile birlikte triko efekti kullanılan Stefanel’e özgü çantalar da karşımıza çıkıyor. Takılar ise orijinal şekilleri ve etnik detaylarıyla kullanıldığı her görünüme karakter ve renk katıyor.

Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Kadın Koleksiyonu’nun ana rengi olan beyazın yanı sıra siyah ve bej gibi nötr renkler; tek başına ya da lila, mavi ve pembe gibi pastel renklerle eşleştirilerek kullanılıyor. Bu arada kırmızı, turkuaz, parlak sarı ve mor gibi yaz kokan renkler de unutulmuyor.

Stefanel 2010 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu’nda ise yalın ve zarif çizgilere sahip modellerle klasik ama fazla resmi olmayan bir stil yaratılıyor. Stefanel erkeği yeni sezona “şehirli” ve “dünya kültürlü” başlıklı ana temaları ile hazırlanıyor.

Stefanel Erkek Koleksiyonu’nun da en önemli bölümünü trikolar oluşturuyor. Stefanel erkeği, farklı seçenekleri bulunan trikoları günlük giyimiyle kombinleyerek rahatlıkla kendi orijinal stilini yaratabiliyor. Koleksiyon içerisinde yer alan aksesuarlar ise mükemmel detaylarıyla tamamlayıcı bir çeşit sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT