Sumak Kadını Yılbaşında Da Şıklığıyla Göz Dolduracak

Alışveriş Alışveriş Sumak Kadını Yılbaşında Da Şıklığıyla Göz Dolduracak

Tarihler: 16 Aralık 2010 Perşembe ~ 31 Aralık 2010 Cuma

Firma: Sumak

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 16, 2010 ~ Ara 31, 2010

Türkiye’nin ilk yerli büyük beden markası Sumak XL Fashion yılbaşında da farklı bir şıklık arayanlara sesleniyor. Yakası taşlarla işlemeli şifon tunikten, batik desenli elbiseye ve bunları tamamlayan aksesuarlara kadar bir çok ürün 44-54 beden giyen kadınların beğenisine sunuluyor

Sumak XL Fashion, yeni yılda da şık olmak isteyen büyük beden kadınlar ve onlara hediye almak isteyen sevdikleri için çok farklı seçenekler sunuyor. Büyük beden kadın modasının öncüsü Sumak XL Fashion, yılbaşı gecesi iddialı olmak isteyen 44-54 beden arasında giyinen kadınlar için Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda birbirinden farklı modeller hazırladı. Sumak XL Fashion zengin model seçeneğinin yanısıra tamamlayıcı niteliğindeki aksesuarlarıyla da dikkat çekiyor.

Sumak XL Fashion, elbiseden vazgeçemeyenler için hazırladığı özel koleksiyonda yakası taşlarla işlemeli v yakalı şifon abiye elbiseden, batik desenli elbiseye kadar farklı seçenekler sunuyor. Ayrıca şifon tunikler ve onlarla bir bütün oluşturan etek ve pantolonlar da Sumak kadının beğenisine hitap ediyor. Bordo ve siyah renklerdeki elbiseleri pencere şeklinde kesilmiş kolları ve lazer süslemeleri göz dolduruyor. Şifon elbiseler yaka detaylarıyla ön planda. Bu arada iki ayrı tonun birbirine yumuşak geçişini sağlayan batik desenli abiye elbiselerin yakaları şifon çiçekler ve taşlarla işlenmiş. Kısaca Sumak XL Fashion’ın yılbaşına özel kıyafetleri, büyük beden kadınlar için sürprizlerle dolu…

Mağazalar Yeni Yıla Hazır

İstanbul’da Rumeli Caddesi, Profilo AVM ve Suadiye’de, ayrıca Konya, Balıkesir, Sarp Sınır Kapısında bulunan İstanbul Bazaar AVM ve Adapazarı’nda mağazaları bulunan Türkiye`nin ilk yerli büyük beden markası Sumak XL Fashion, sezon ve seri sonu ürünlerinin satılacağı sekizinci mağazasını İzmit Outlet Center’da faaliyete geçiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT