Süper Kahramanlar Türk Telekom ve Marvel İşbirliğiyle 23 Nisan Şenlikleri`nde

Alışveriş Alışveriş Süper Kahramanlar Türk Telekom ve Marvel İşbirliğiyle 23 Nisan Şenlikleri`nde

Tarihler: 20 Nisan 2010 Salı ~ 26 Nisan 2010 Pazartesi

Firma: Türk Telekom

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 20, 2010 ~ Nis 26, 2010

Süper kahramanlar Türk Telekom ve Marvel işbirliği ile 23 Nisan Şenliklerinde

Türk Telekom, bu yıl 32’ncisi düzenlenecek olan TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri’nin üçüncü kez ana sponsorluğunu üstleniyor. Şenliklerde bu yıl 71 ülkeden 1500’ü aşkın çocuk konuk ediliyor. Türk Telekom, 12 Nisan’da ülkemize gelmeye başlayan dünya çocuklarına Ironman, Hulk ve Spiderman başta olmak üzere dünyaca ünlü Marvel karakterleri, SüperCan ve Caddebostan şenlik alanı ile “merhaba” diyor.

Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom, TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri’ne bu yıl 3. kez destek veriyor. Bu yıl 32’incisi düzenlenen 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri 16 - 23 Nisan tarihleri arasında İzmir ve İstanbul’da gerçekleşiyor. Türk Telekom, dünyada kutlanan ilk ve tek çocuk bayramı kapsamında 71 ülkeden 1500’ü aşkın çocuğu konuk ediyor. Konuk gruplar 12 Nisan 2010, Pazartesi günü Türkiye’ye gelmeye başladı. Çocuklara bu yıl da coşkulu ve unutulmayacak bir şenlik yaşatmak için tüm hazırlıklarını tamamlayan Türk Telekom, 1979`dan bu yana aralıksız olarak düzenlenen, TRT 23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenlikleri’nin 2008 yılı itibariyle 5 yıl boyunca ana sponsoruluğunu üstlenmişti.

Süper kahramanlar 1500 çocuk ile Şenliklerde
Her yıl geleneksel olarak yapılan Şenlik Yürüyüşü 23 Nisan Cuma Günü 1500 çocuğun katılımıyla İstanbul’da gerçekleştirilecek. Şenlik, Türk Telekom’un ana sponsorluğunda Bağdat Caddesi Şaşkınbakkal’dan Caddebostan TTGaleri’ye yapılacak yürüyüş ile başlayacak. Şenlik açılış yürüyüşü boyunca, Türk Telekom’un çocuklar için geliştirdiği interaktif portalı TTÇOCUK’un (www.ttcocuk.com) süper kahramanı “SüperCan” başta olmak üzere ülkemize ilk kez gelen Marvel’in sevilen ünlü karakterleri “Spiderman, Ironman, Hulk, Wolverine, Mr. Fantastic, Invisible Girl, Human Torch ve The Thing, Green Goblin”, Türk Telekom özel temalı Şenlik Tırları üzerinde, bando’nun çalacağı müziklerle yürüyüşe katılan çocuklara eşlik edecek.
Caddebostan TTGaleri’de Süper Can ve Ironman 23 Nisan’ın anlamına özel bir iyi niyet anlaşmasına imza atarken; şanslı katılımcı çocuklar bu süper karakterler ile tanışma ve resim çektirme imkanı yakalayacak.

Çocuklara Türk Telekom’dan Muhteşem Bir Festival Alanı
Türk Telekom Festival Alanı 23-24-25 Nisan‘da İstanbul Caddebostan’da dünyaca ünlü Marvel karakterlerinin gösterilerine sahne olacak. İstanbullu çocuklar; Caddebostan Sahil Türk Telekom Festival alanında şenlik boyunca sürpriz hediyelere kavuşma, animasyonlu ikramlardan tatma ve birbirinden güzel lunapark oyuncaklarından dilediklerince faydalanma imkanı yakalayacak. Türk Telekom 23-25 Nisan tarihleri arasında tüm çocuklara eğlenceli dakikalar yaşatacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT