Suyu İten” Nano Kumaş Sertex Zen

Alışveriş Alışveriş Suyu İten” Nano Kumaş Sertex Zen

Tarihler: 24 Ocak 2011 Pazartesi ~ 24 Şubat 2011 Perşembe

Firma: Flokser Group

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 24, 2011 ~ Şub 24, 2011
Nano teknolojiyi, kalite ve moda ile birleştiren döşemelik kumaşın lider markası Sertex, sıvı dökülmelerinden kaynaklanan lekelere çözüm üreten yeni serisi “Zen” ile evlerde değişim rüzgarı estiriyor.

Adını paylaşılan her ana yayılan pozitif enerjiden alan döşemelik nano kumaş Sertex Zen su iticilik özelliği sayesinde üzerine dökülen sıvıları kumaş yüzeyinden emilmeden kolayca akıtıyor. Yüzeyde kalan nemlilik peçete gibi emiciliği yüksek bir materyal ile sıvının döküldüğü alana hafifçe bastırılarak alınabiliyor.

Sertex Zen nano kumaş nefes alma özelliğinin yanı sıra kendisine has ipeksi dokusu özelliğiyle de evlerde rahatlığı ve kullanım kolaylığını bir arada sunuyor. Ev tekstilinde modaya yön veren Sertex’in Zen serisi 12 renk seçeneği ve çarpıcı desenleri ile dikkat çekerken, üçlü kombinasyon oluşturabilme fırsatıyla evinizde size özel modanızı yaratma imkanı da sunuyor

Flokser Group’un 30 yıllık deneyimi ile Avrupa Birliği standartlarında, Dünya Oeko-Tex standartlarına uygun olarak üretilen 25 bin ve üzerinde sürtünme dayanımı ile uzun süreli sürtünmeye karşı dayanıklılığı ölçülmüş, dökülme, soyulma, renk haslığı ve ışık haslığı ISO standartlarında olan “Sertex Zen” satışa sunuluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT