Swissotel`de Çikolata Festivalli Sevgililer Günü

Alışveriş Alışveriş Swissotel`de Çikolata Festivalli Sevgililer Günü

Tarihler: 09 Şubat 2004 Pazartesi ~ 14 Şubat 2004 Cumartesi

Firma: Swissôtel The Bosphorus İstanbul

Adres: Bayıldım Caddesi No: 2 Maçka Şişli İstanbul

Telefon: 0212 326 11 00 - 3305

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2004 ~ Şub 14, 2004
EN TATLI SEVGİLİLER GÜNÜ SWISSÔTEL’DE

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul , Sevgililer Günü’nü, Çikolata Festivali ile birleştirerek unutulmaz kutlama paketleri hazırladı. Sevgililer için hazırlanan özel paketlerle 14 Şubat’ı Swissôtel’de kutlayacak çiftler, oteldeki Çikolata Festivali ile de en tatlı Sevgililer Günü kutlamalarını yaşamış olacaklar. 7-14 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirilecek Çikolata Festivali’ne katılanlar, İsviçreli ünlü çikolata markası Lindt tarafından düzenlenen çikolata yapım kursları ile, çikolata yapmanın inceliklerini öğrenecekler. Festival kapsamında Swissôtel Training Center’da ve lobide, 7 ve 14 Şubat günleri 10.00-13.00 saatleri arasında maksimum 12 kişilik bir gruba çikolata yapımı öğretilecek. Akşamları da Lindt’ten bir çikolata ustası 15.30-17.30 saatleri arasında otel misafirlerinin önünde çikolata yapacak. Yapılan çikolatalar akşamları oluşturulacak özel çikolata büfesinde misafirlerin beğenisine sunulacak.

14 Şubat Sevgililer Günü’nü kutlayacak çiftler için, festivalin bitiş gününün 14 Şubat’a rastlaması dolayısıyla çok özel kutlama programları hazırlandı. 13-15 Şubat tarihleri arasında geçerli olan özel Sevgililer Günü konaklama paketi, iki kişi için Cafe Suisse’de kahvaltı ve romantik bir akşam yemeği ile bu özel güne uygun olarak süslenmiş odayı içeriyor. Paketin gecelik fiyatı ise 190 $ olarak belirlendi.

Sevgililer Günü akşamını Swissôtel’de konaklamasız geçirecekler için de farklı mekanlarda değişik alternatifler hazırlandı. Cafe Suisse’de açık büfe akşam yemeğini, özel olarak dekore edilmiş masalarda ve romantik mum ışığında yemek yemek isteyenler için hazırlanan paketin fiyatı 75.000.000 TL. Bayanlar için ayrıca kırmızı gül hediye ediliyor.

La Corne D’or’da 5 farklı menüden birini seçebileceğiniz ve yine özel dekore edilmiş masalarda, romantik mum ışığı ve canlı müzik eşliğinde yemek yiyebileceğiniz paketin fiyatı ise 95.000.000 TL olarak belirlendi. Bayanlar için kırmızı gül ve kalp şeklindeki pasta ise Swissôtel’in hediyesi.

Swiss Chalet de, Sevgililer Günü akşamında özel programı olan restoranlardan. Swiss Chalet’de geleneksel İsviçre fondue tatları, en güzel aşk şarkıları eşliğinde sunulurken bayanların kırmızı gülü de unutulmuyor. Paketin fiyatı ise 65.000.000 TL.
Ayrıntılı bilgi ve yemek rezervasyonları için: (0212) 326 11 00 – dahili 3305
Oda rezervasyonları için – dahili 8181

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT