Tabiatın Gücü Saçlarınızda

Alışveriş Alışveriş Tabiatın Gücü Saçlarınızda

Tarihler: 12 Ağustos 2010 Perşembe ~ 12 Eylül 2010 Pazar

Firma: Helen Seward

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 12, 2010 ~ Eyl 12, 2010

Portakalın sadece soğuk algınlığına iyi geldiğini düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Helen Seward Color System ile portakal, saçlarınızda da mucizeler yaratıyor!

Dünyaca ünlü İtalyan kozmetik markası Helen Seward, tabiat ananın nimetleriyle teknolojiyi buluşturarak saçlarınızın imdadına koşuyor. Helen Seward profesyonel saç boyası Color System, portakal özlerinden gelen C vitamini, Pro-Vitamin B5 ve multivitaminlerle saçın sağlığı ve gelişimi için gerekli olan tüm bileşenlere sahip. Portakallı boya, saça ihtiyacı olan nemi veriyor; kuruma ve kimyasal boyama işleminden zarar görme gibi durumlara karşı da kalkan görevi üstleniyor. Formülündeki multivitaminler sayesinde saçı onarıyor, saç yüzeyini pürüzsüzleştiriyor ve yumuşatıyor. İçeriğindeki saf organik pigmentler de, saça kolayca nüfuz ederek rengin canlı, parlak ve kalıcı olmasını sağlıyor. Saçlar defalarca yıkandıktan sonra bile ilk günkü renginde ve ışıl ışıl kalıyor. %100 beyaz kapatan turuncu güç kuaförünüzde!

Akdeniz Bitkileri Saçlarınızın Hizmetinde!

Helen Seward profesyonel bakım ürünleri MEDITER ile yeşil dünyanın kapıları aralanıyor.

Boya, röfle, perma, düzleştirme gibi kimyasal işlemlerden ve fönden hasar görmüş, yıpranmış saçlara elveda. REMEDY yaşlanma karşıtı, yenileyici, canlandırıcı ve onarıcı bakım programı ile saçlar bakıma alınıyor. Şampuan, maske ve serumdan oluşan üçlü set, üzüm polifenolleri ve buğday aminoasitleri ile saçlar için tam bir cansuyu.

Helen Seward’ın saç dökülmelerine karşı güçlendirici bakım programı REFORCE. Biberiye, adaçayı ve provitamin B5 içeren şampuan, losyon ve tonik, saçların dökülmesini önlemeye, uzamasını hızlandırmaya ve dolgun görünmelerini sağlamaya yardımcı. Anti-oksidan etkili, yaşlanmayı geciktiren adaçayı, saç köklerini besleyerek dökülmeyi önlüyor. Biberiye ise başderisini nemlendirerek kökleri canlandırıyor, böylece saçın uzamasını sağlıyor.

Helen Seward NUTRIVE, kuru saçlar için şampuan, maske ve serumdan oluşan zeytinyağı ve olea özlü bakım programı. Doku güçlendirici zeytinyağı sayesinde, saçlar eskiye oranla daha dirençli, daha elastik ve daha parlak bir görünüme kavuşuyor.

HYDRA serisi Helen Seward’ın boyalı saçlara özel bakım programı. Şampuan, losyon ve bakım kremi boya işlemlerinden önce kullanıldığında boyanın, saçın gözeneklerinden içine kadar işlemesini sağlıyor, yüzeyde kalıp kolayca akmasını önlüyor, üstelik baş derisini sakinleştirici ve koruyucu etkiye sahip. Serinin etkisi vitaminlerden ve meyve özlerinden, özellikle kırmızı portakal özünde bulunan biofenolden geliyor.

Helen Seward’da yağlı saçlar için çözüm ise THERAPY serisinde. Dengeleyici şampuan, kil maskesi ve arındırıcı losyon, kepeğe-yağlı saç ve başderilerine karşı mücadele ediyor, saçın sağlıklı uzaması için ideal koşulları oluşturuyor. İçeriğindeki lavanta çiçeği ve kekik arındırıcı özellikleriyle baş derisini zararlı bakterilerden temizliyor, sebum oluşumunu önlüyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT