Tag Heuer’den Çok Özel Bir Seri

Alışveriş Alışveriş Tag Heuer’den Çok Özel Bir Seri

Tarihler: 23 Aralık 2010 Perşembe ~ 23 Ocak 2011 Pazar

Firma: Tag Heuer

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2010 ~ Oca 23, 2011

Teknoloji, lüks, zarafet ve sportif ruhu bir arada harmanlayan Tag Heuer’den çok özel bir çalışma.

Gözlük koleksiyonunda da oldukça iddialı olan Tag Heuer 2011 yılına özel sınırlı sayıda ürettiği serisi “Limited Edition Box Gold”u farklı olmak isteyen kullanıcılarının beğenisine sunuyor.

Tag Heuer’in dünya genelinde sadece 500 adet üretildiği Limited Edition Box Gold koleksiyonu şık, havalı, zarif ve çekici. Özel kutusu içinde satışa sunulacak seri tasarımı ile de göz alıyor. Tag Heuer’in sınırlı sayıda üretilen modelinde altın materyal kullanıldı. Limited Edition Box Gold modelinin saplarında ve gözlük camı üzerinde yer alan altın materyaller modele farklı ve elit bir çizgi sunuyor.

Dizayna uygun materyallerle desteklenen modelde seri numaraları kabartma yazı ile saplarının içine işlenmiş. Koleksiyonun camlarında polarize cam, sap renklerinde ise siyah, bej ve kahve tonları kullanıldı.

2011 senesi itibari ile Türkiye’ye gelen ve sınırlı sayıda hazırlanan bu özel model, Tag Heuer koleksiyonunun yer aldığı seçkin optik mağazalarında satışa sunulmaya başlanacak…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT