Tatilinizi renklendirecek her şey VIA/PORT Shopping Fest ile ayağınıza geliyor!

Alışveriş Alışveriş Tatilinizi renklendirecek her şey VIA/PORT Shopping Fest ile ayağınıza geliyor!

Tarihler: 04 Haziran 2009 Perşembe ~ 21 Haziran 2009 Pazar

Firma: VIA/PORT Shopping Fest

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 4, 2009 ~ Haz 21, 2009
Tatilinizi renklendirecek her şey VIA/PORT Shopping Fest ile ayağınıza geliyor!
Bahçe mobilyalarından motosiklete, her şey VIA/PORT Shopping Fest’te!

Türkiye’nin outlet konseptli alışveriş merkezi VIA/PORT, yaz tatiline çıkmadan önce tüm eksiklerinizi tepeden tırnağa karşılamanız için kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Yerli-yabancı dünyanın en iyi markalarını en uygun fiyatlarla müşterilerine sunan VIA/PORT, şimdi de sadece 15 gün sürecek VIA/PORT Shopping Fest ile bahçe mobilyalarından motosiklete, bisikletten hobi ve denizcilik malzemelerine tatilinizi renklendirecek her şeyi tek çatı altında ziyaretçileriyle buluşturuyor!

6 – 21 Haziran tarihleri arasında toplam 8 bin m2’lik VIA/PORT üst kat festival alanında düzenlenecek olan VIA/PORT Shopping Fest’te; yazlık eviniz için bahçe mobilyalarına, doyasıya yüzmek için havuz ve deniz malzemelerine, en mutlu anlarınızı ölümsüzleştirmek için fotoğraf aksesuarlarına ya da macera dolu bir yolculuk için full donanımlı bir motosiklete yine en uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz. Hayata eğlence katan 10 farklı sektörden yaklaşık 100 firmanın katılacağı VIA/PORT Shopping Fest, 7’den 70’e tüm yaz alışverişini tek bir noktadan yapmak isteyenlerin imdadına koşacak.

Sınırsız alışveriş seçeneklerine Shopping Fest ile sadece 15 günlüğüne yüzlerce ürün daha ekleyen VIA/PORT, hem güzel havaların hem de dört dörtlük bir yaz alışverişinin keyfini çıkarmak isteyen herkesi bekliyor.

Festivale katılan firma kategorileri: Bahçe ve Balkon Mobilyaları, Motosiklet, Bisiklet ve Aksesuarları, Outdoor Spor Malzemeleri, Havuz ve Deniz Malzemeleri, Avcılık ve Balıkçılık Malzemeleri, Canlı ve Yapay Çiçekler Kamera ve Fotoğraf Aksesuarları, Yazlık Bijuteri ve Kozmetikler, Hediyelik Eşyalar, Maket ve Hobi Malzemeleri.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT