Tchibo.com.tr tema ürünlerinin satışına başladı!

Alışveriş Alışveriş Tchibo.com.tr tema ürünlerinin satışına başladı!

Tarihler: 11 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2009 Pazar

Firma: Tchibo.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2009 ~ May 17, 2009
Tchibo.com.tr tema ürünlerinin satışına başladı!
Açıldığı ilk günden itibaren Tchibo tutkunlarının yoğun ilgi gösterdiği Tchibo.com.tr, Tchibo mağazalarında periyodik olarak değişen tema ürünlerini artık İnternet üzerinden de satın alma imkanı sunuyor.

16 Şubat’ta başlayan beta sürecinde 10.000’i aşan üye sayısına ulaşan, üyelerinin 1000’i aşan siparişini Türkiye’nin her noktasına teslim eden Tchibo.com.tr, 1 Nisan’dan itibaren tema ürünlerini, Tchibo mağazalarıyla aynı anda web sitesi üzerinden Bahar Kampanyası özel sürprizleriyle satışa sunmaya başladı.

Tchibo.com.tr, üyelerine artık hem mağazalarda devam eden hem de önceki dönemlere ait olan temalardan seçilmiş özel ürünlere, 9 farklı kategorideki yüzü aşkın ürüne ve kahve grubundaki eşsiz kahve seçeneklerine kolaylıkla ulaşma imkanı sunuyor. Ayrıca İnternet mağazasından yapılan alışverişlerde kazanılan çekirdek puanlar, Tchibo`nun özel kampanyalarına katılma ve benzersiz kahve ürünlerini deneme şansı veriyor. Bunlara ek olarak üyeler, e-kataloglarla haftalık temaları takip edebiliyor ve indirimlerden de anında haberdar olabiliyor. Başka bir deyişle Tchibo.com.tr ile artık Tchibo’nun büyülü ve avantajlı dünyasının kapıları bir tıkla açılıyor.

2009’da 60. yılını kutlayan Tchibo, Tchibo.com.tr’de de yıl boyu 60. yıla özel fırsatlar ve ilginç kampanyalar sunmaya devam ediyor. Avrupa e-ticaret devi ve Almanya’nın en popüler 5 online alışveriş mağazasından biri olan Tchibo İnternet mağazası Tchibo.com.tr’de 60. yıl Bahar Kampanyası ile Mayıs ayı sonuna kadar her gün İnternet’ten 60. siparişi veren üyeyi sürpriz hediyeler bekliyor.


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT