Tchibo ile Sağlıklı Yaşam

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Sağlıklı Yaşam

Tarihler: 27 Ocak 2011 Perşembe ~ 27 Şubat 2011 Pazar

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 27, 2011 ~ Şub 27, 2011

Beden ve ruh sağlığınızı düşünen pek çok yaratıcı ürün, Tchibo’nun zindeleştiren yeni teması “Sağlıklı Yaşam”da…

Sağlığına özen gösteren herkes için yaşam kalitesini artıracak farklı ürünler sunan Tchibo’nun yeni teması “Sağlıklı Yaşam”, 24 Ocak Pazartesi’den itibaren Tchibo.com.tr internet mağazasında, 26 Ocak Çarşamba’dan itibaren ise tüm Tchibo’larda satışa sunuluyor.

Sağlıklı ve zinde hissettiren ürünler sunan Tchibo’nun yeni temasında; cep ısıtıcı, bel ısıtıcı, boyun yastıkları, stres atan toplar, ilaç çantası, ecza dolabı, aküpres minderi, destekleyici çorap seti, diyabetik çorap seti, ayak için masaj aleti, ergonomik tabure, çalışma masası sandalyesi, tamponlu tabanlık, spor ayakkabısı, bayan pijama, pazen nevresim takımı, 4 mevsim için yorgan, yastık, pijama, gecelik, fanila seti, slip seti, balenli sütyen, rahat sütyen, topuk desteği, tabanlık seti, kuş tüyü yastık, baş masaj aleti, masaj çubuğu seti, erkek tişört, cilt bakım eldiveni ve patiği, quartz çalar saat, eklem ısıtıcı seti ön plana çıkıyor.

“Sağlıklı Yaşam”da rahatlatan ürünlerin yanı sıra masajla gelen canlılık, sağlıklı sırt için eğilme önerileri, ağrılara karşı yapılması gerekenler ve dinlendirici bir uyku için ipuçlarını da bulmak mümkün. Sağlıklı bir yaşam için gerekli olan ürünlerin sunulduğu temada fiyatlar 11,95 TL’den başlıyor.

Cep Isıtıcısı Seti:
Metal plakayı büktüğünüzde tuz çözeltisi kristalize oluyor ve bir saat boyunca 55 Derecelik sıcaklık veriyor. Tekrar etkinleştirmek için 10 dakika süreyle kaynayan suda bekletince, jel yine sıvılaşıyor. Lila renkteki ısıtıcı seti 1000 defaya kadar kullanılabiliyor. Fiyatı: 12,95 TL.

Bel Isıtıcısı:
Her şey sağlığınız için! Elastan ve fitil dikiş sayesinde son derece esnek olan ısıtıcı, rahat kullanım sağlıyor. Yan dikişsiz, yumuşak ve sıcak tutan ısıtıcı, S/M ve L/XL beden seçenekleri ile sunuluyor. Fiyatı: 19,95 TL.

Boyun yastıkları:
Ağrılarınıza son verin! Yumuşak mikro kürecik dolgulara sahip yastıklar, her harekete göre şekil alıyor. Yastıklar, boy ve ense kaslarını destekliyor ve gevşetiyor. Üst parçası yumuşak mikro dolgulu pelüş olan yastığın boyutu, 37x19 santimetre. Fiyatı: 22,95 TL.

Ecza Dolabı:
İlaçlarınızı güvenle saklayın. Emniyet camlı kapağa sahip dolap, kilitlenebiliyor. Gövdesi beyaz melamin kaplamalı, arka yüzü sert elyafla kaplı dolabın boyutları 30x60x18 santimetre. Fiyatı: 79,95 TL.

Aküpres Minderi:
İyi hissettiren minder, kasları gevşetiyor ve kan dolaşımını harekete geçiriyor. 250 adet plastik plakadan oluşan “hafif sünger mat aküpres” yüzeye sahip. Vücudunuzu canlandırıyor ve dolaşım sisteminizi harekete geçiriyor. Minder, yaklaşık 80x50 santimetre ebatlarında. Fiyatı: 49,95 TL.

Ayak İçin Masaj Aleti:
Üçü bir arada: jakuzili banyo, masaj ve kızıl ötesi ışın… Gergin ayakları yumuşatıyor ve tazelik veriyor. Masaj rulosu, ponza taşı ve fırça olmak üzere üç farklı değiştirilebilir ayak bakım aparatı mevcut. Dört farklı çıkarılabilir masaj rulosu ve masaj destekleyici tırtıkların yardımı ile ayak masajı yapıyor. Entegre ısıtma özelliği ile su sıcaklığı belirli bir ısıda kalıyor. Üç farklı program kombinasyonundan biri seçilebiliyor: masaj ve kızıl ötesi ışın, hava püskürtmeli banyo ve ısıtma, kızıl ötesi ışın ve ısıtma ile hava püskürtmeli banyo ve masaj… Yeşil-beyaz renklerdeki masaj aletinin dolum miktarı yaklaşık üç litre. Fiyatı: 89,95 TL.

Ergonomik Tabure:
Sağlıklı ve konforlu tabure, ergonomik olarak doğru oturma pozisyonu sağlıyor. Patenti alınmış özel derin yay sistemi sayesinde her yöne dönebiliyor. En fazla dört saat oturulması önerilen tabure, sırt kaslarını çalıştırıyor. Maksimum kullanıcı boyu 1,92 metre ve maksimum kullanıcı ağırlığı 100 kilogram taşıma kapasiteli taburenin çapı yaklaşık 41 santimetre. Sadece Tchibo.com.tr’de. Fiyatı: 199,95 TL.

Çalışma Masası Sandalyesi:
İdeal beden duruşu için tasarlanan sandalye, oturma sırasında hareket ve esneklik sağlıyor. Öne, yana ve arkaya eğilebilen sandalye, anatomik olarak doğru oturuşu destekliyor ve sırt kaslarını güçlendiriyor. Arkalık ve entegre bel bölgesi desteği ile yüksekliği ve eğimi ayarlanabilen çalışma masası sandalyesi, ortopedik oturuş sağlıyor. Sadece Tchibo.com.tr’de. Fiyatı: 429,95 TL.

Kuş Tüyü Yastık:
Ondan vazgeçemeyeceksiniz! Birinci sınıf beyaz kaz tüyünden yapılan yastık, son derece yumuşak ve alerjisi olanlar için ideal. Kılıfı saf pamuktan olan yastığın, dolgu ağırlığı yaklaşık bin 20 gram ve boyutları yaklaşık 65x100 santimetre. Fiyatı: 36,95 TL.

Baş Masaj Aleti ve Masaj Çubuğu Seti:
Doğal yollarla rahatlatan ve iki farklı moda sahip olan alet, titreşimle masaj yapıyor. Yuvarlak uçlu 10 adet çubuk katlanabiliyor ve yer kaplamadan saklanıyor. Pilleri ve kullanım kılavuzu pakete dahil. Fiyatı: 19,95 TL. Stresten uzak durmak isteyenlere özel, pembe toplu masaj çubuğu seti ise rahatlatarak canlandırırken, kas kasılmaları ve stresi azaltıyor. Fiyatı: 19,95 TL.

Cilt Bakım Eldiveni ve Patiği:
Cildinizi rahatlatın! Beyaz renk üzerine fuşya kelebek baskılı eldiven ve patik, ikili set halinde sunuluyor. Fiyatı: 16,95 TL.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT