Tchibo ile Yağmurda Gezinti Keyfi

Alışveriş Alışveriş Tchibo ile Yağmurda Gezinti Keyfi

Tarihler: 05 Kasım 2009 Perşembe ~ 05 Aralık 2009 Cumartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2009 ~ Ara 5, 2009

Tchibo’nun 4 Kasım’da başlayan “Yağmurda Gezinti” temasında yen alan boyama setlerinden rengarenk şemsiyelere kadar birbirinden özel ürün yelpazesi ile sonbaharın yağmurlu günleri keyif içinde geçiyor.

Sonbaharın beraberinde getirdiği yağmurlu günlerde evde ya da dışarıda aileniz ile geçireceğiniz her dakikayı daha keyifli bir hale dönüştürecek ürünlerin yer aldığı yeni tema, hayatı her yönüyle yaşamanızı sağlayacak. Hem çocuklarınız hem de sizler için hobi ve tekstil ürünlerinin hakim olduğu tema, sonbaharınızı renklendirecek. Çocuklarınızla evde keyifli vakitler geçirmenizi sağlayacak boyama setleri, resim şablonları, ailece yağmurun keyfini çıkarmanızı sağlayacak. Çocuklarınız ve sizler için hazırlanmış çok özel yağmurluklar ve çizmeler, rengarenk şemsiyeler, seyahat çantaları bu temada satışa sunulacak ürünlerden sadece bir kaçı. Birbirinden renkli çocuk çorapları küçük hanımların şıklığını tamamlayacak. Özellikle yağmurlu günler için tasarlanan bayan yağmur botları ve içi polarlı çocuk botları ile yağmurda gezinti büyük bir keyfe dönüşecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT