Tefal ile Doğallık Mutfağınızda

Alışveriş Alışveriş Tefal ile Doğallık Mutfağınızda

Tarihler: 13 Ocak 2011 Perşembe ~ 13 Şubat 2011 Pazar

Firma: Tefal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 13, 2011 ~ Şub 13, 2011

Tefal, doğallığı Natura Serisi ile mutfaklara taşıyor. Dökme alüminyum teknolojisiyle üretilen Natura tava ve tencereler, gıdaların doğal lezzetini ve besleyiciliğini korumak üzere tasarlanmış.

Yemek yaparken pratik, güvenli ve kusursuz pişirmeyi garantileyen Tefal; şimdi de yemekleri doğal lezzetlerini koruyacak bir şekilde pişirme sağlayan dökme alüminyum tava ve tencere serisi olan Tefal Natura’yı tüketicileriyle buluşturuyor.

Tefal Natura Serisi, dökme alüminyum teknolojisi ve ergonomik formuyla kusursuz ve dengeli ısı dağılımı sağlıyor, bu sayede yemeklerinizi ağır ağır, lezzetlerine lezzet katarak pişiriyor.

%100 geri dönüştürülmüş alüminyumdan üretilen Natura çevreye duyarlı; özel ergonomik formu ve şık tasarımı ile mutfaklarda lezzet kadar şıklığa da önem verenlerin büyük beğenisini kazanıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT