Tekin Seyrekoğlu’ ndan Yılbaşı Pırıltısı

Alışveriş Alışveriş Tekin Seyrekoğlu’ ndan Yılbaşı Pırıltısı

Tarihler: 29 Aralık 2008 Pazartesi ~ 31 Aralık 2008 Çarşamba

Firma: Tekin Seyrekoğlu

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 29, 2008 ~ Ara 31, 2008
Tekin Seyrekoğlu’ ndan Yılbaşı Pırıltısı
Yarım asırlık tecrübesi ve altınla pırlantayı en güzel şekilde bir araya getiren tasarımlarıyla Tekin Seyrekoğlu Mücevherat, yılbaşına özel kolye ve küpe takımıyla şıklığınıza şıklık katacak. Kışın sembolü kar tanesi motiflerini pırlantalarla birleştiren Tekin Seyrekoğlu takıları ile yeni yıla parlayarak girin. Yılbaşı gecesi güzel gözükmek isteyen bayanların bu yıl öncelikli tercihi Tekin Seyrekoğlu’nun kar taneleri olacak.

Pırlanta kadınların vazgeçilmez tutkusudur ve aynı zamanda değerli taşlar arasında “asil” olarak kabul edilir. Bundan yola çıkarak asalet ve zarafeti en güzel şekilde tasarımlarına işleyen ve kadınların zevklerine hitap eden Seyrekoğlu Kuyumculuk birbirinden şık tasarımlarıyla pırlantaya daha da değerli anlamlar katıyor.

Yeni yıla girerken sevdiklerinize pırıltılı bir hediye alarak yılbaşı gecesinde kendilerini özel hissettirebilirsiniz. Şıklığını tamamlamak isteyen bayanlar sizde kar motifli kolye ve küpeyle yılbaşı gecesinin yıldızı olabilirsiniz.

Yılbaşında sevdiklerinize farklı hediye alternatifleri sunmak ve Şıklığınızla göz kamaştırmak istiyorsanız, Tekin Seyrekoğlu Mücevherat tasarımlarını Türkiye genelinde seçkin mağazalarda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT