Temizlik Cebe Girdi

Alışveriş Alışveriş Temizlik Cebe Girdi

Tarihler: 17 Aralık 2010 Cuma ~ 17 Ocak 2011 Pazartesi

Firma: Fresh’n Soft

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2010 ~ Oca 17, 2011

Fresh’n Soft, her an her yerde el temizliğine dikkat edenler için Antibacterial El Islak Temizlik Mendili’nin “Cep Boy”unu üretti.

Türkiye’nin ıslak temizlik mendili alanında ilk ve öncü markası Fresh`n Soft, istediğiniz anda ve ihtiyacınız olan her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir ürün sunuyor. Cebinizde ve çantanızda kolaylıkla taşıyabileceğiniz Fresh’n Soft Antibacterial Islak Mendili “Cep Boy”u ile el temizliği konusunda titiz olanların her an yanında.

Bakterilerin Korkulu Rüyası
Kış mevsiminin gelmesi ile birlikte grip, nezle gibi solunum yollarına bağlı hastalıklar da daha fazla kişiyi etkilemeye başladı. Sağlığımızı tehdit eden mikroplardan korunmak için bağışıklık sistemimizin güçlü olması gerekir. El temizliği bu noktada büyük önem taşıyor. Gün içinde sürekli kirli yüzeylerle temas eden eller temizlenmediği sürece birer bakteri barınağı haline geliyor. Her an su ve sabun bulmamız mümkün olmadığı için de elleri temiz tutabilmenin en pratik ve en hijyenik yolu artık cep de bile taşıyabildiğimiz ıslak mendiller.

İnce ve küçük tasarımıyla taşıma kolaylığı sunan Antibacterial Islak Temizlik Mendili, antibakteriyel formülü sayesinde bakteriler üzerinde minimum %99,9 oranında etkilidir. Aynı zamanda özel dokulu yapısı ile ciltte kalan ölü bakteriyi silerek ciltten uzaklaştırıyor.

Sağlığımızı tehdit eden bakterilere karşı korunmak için hızlı ve acil bir çözüm olan ıslak mendillerin, sahip olduğu özellikleriyle de güven vermesi gerekiyor. Fresh’n Soft Islak Temizlik Mendilleri; cilde zarar verebilecek bakterilere karşı etkinliği, üniversite ve özel laboratuarlarda test edilen bir formüle sahip. Bu özelliği sayesinde de; cilt ile tamamen uyumlu olan mendiller, cilt üzerinde bulunan zararlı bakterileri cildin yapısına zarar vermeden temizliyor. Fresh’n Soft Antibacterial Islak Mendili; alkol ve boya maddesi içermediği gibi, dermatolojik ve mikrobiyolojik testlerle onaylanmış yapısı ile cildin pH dengesiyle uyumluluk gösteriyor.

Alkol içermeyen, dayanıklı ve yumuşak yapısıyla cildi tahriş etmeden temizlik ve hijyen imkanı sunan Fresh’n Soft Antibacterial Islak Temizlik Mendili; ele yerleşen ve el yoluyla vücudumuza bulaşarak hastalıklara yol açan bakterilere karşı korunmamızı sağlıyor.

Cilde zarar verebilecek bakterilere karşı etkinliği test edilmiş formülü ve cilde uyumlu pH değeri sayesinde cildin nem dengesinin korunmasına da yardımcı olan Fresh’n Soft Antibacterial Islak Temizlik Mendili ile elleriniz daima tertemiz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT