TFK Buggster ile Konforlu Bebekler, Mutlu Ebeveynler

Alışveriş Alışveriş TFK Buggster ile Konforlu Bebekler, Mutlu Ebeveynler

Tarihler: 15 Şubat 2012 Çarşamba ~ 15 Nisan 2012 Pazar

Firma: TFK Buggster

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 15, 2012 ~ Nis 15, 2012

KOLAY KATLANABİLİR ve TAŞINABİLİR BEBEK ARABASI “TFK BUGGSTER”

TFK’nın Yeni Modeli Üç Tekerlekli Buggster

Dünyada ebeveynlerin karar vermek konusunda en zorlandığı konulardan birisi bebek arabası seçimi. Alman TFK firması anne babaların bir bebek arabasında aradığı tüm özellikleri Buggster modelinde bir araya getirdi.

Alman TFK firması ebeveynlerin bir bebek arabasından bekledikleri tüm özellikleri yeni modeli Buggster’da bir araya getirdi. TFK kolay katlanabilir, az yer kaplayan Buggster modeli ile; hafif, güvenli, rahat kullanımlı, kaliteli ve fonksiyonel bir bebek arabası olarak kullanıcılarının beğenisini topluyor.

TFK Buggster modelinin üç tekerlekli tasarımı doğumdan itibaren 18 kilogram ağırlığına kadar kullanım imkanı sağlıyor. Kendi etrafında 360 derece dönebilen ön tekerleğin manevra kabiliyeti ve bebek arabasının sadece 7 kilogram hafifliğinde olması ile kullanıcılarına kolay bir gezi imkanı sunuyor. Özel süspansiyonlu geliştirilmiş fren sistemi ve 5 fonksiyonlu emniyet kemeri ile bebeklerin güvenliğini ön planda tutan TFK Buggster; yatabilir sırt kısmı, komple yıkanabilir / silinebilir deforme olmaz kumaş yapısı ve istenildiğinde çıkarılabilen şık tentesi ile günümüz teknolojisine sahip eşsiz bir tasarıma sahip. TFK Buggster monte edilebilen ana kucağı ile travel set olarak da kullanım imkanı sağlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT