The Woo´nun Yastıkları ile Sevginizi Ölümsüzleştirin

Alışveriş Alışveriş The Woo´nun Yastıkları ile Sevginizi Ölümsüzleştirin

Tarihler: 02 Şubat 2011 Çarşamba ~ 14 Şubat 2011 Pazartesi

Firma: The Woo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 2, 2011 ~ Şub 14, 2011

Ev ve ev yaşamına dair binlerce ürünü farklı bakış açısı ile sunan the WOO, çok özel yastığını 14 Şubat Sevgililer Günü´nde sevgilisine farklı ve özel hediye vermek isteyenler ile buluşturuyor.

Kumaş üzerine kot baskısı ve tasarımı ile yastık dünyasına yeni bir soluk getiren the WOO’nun cepli ve cepsiz bu özel yastıkları, Palladium ve Forum İstanbul mağazalarında sevgilileri bekliyor.

Farklı yaşam tarzlarının ihtiyaçlarına ve zevklerine göre tasarlanan mekanlar sunan the WOO, 14 Şubat Sevgililer Günü için aşıklara son derece şık ve farklı bir hediye sunuyor. the WOO, Sevgililer Günü hediyesini aşkın en güzel halini özel tasarlanan ve kumaş üzerine kot baskılı, yıkanabilen, cepli ve cepsiz özel yastıkları ile tanımlıyor. Sevdiğiniz kişiye bu Sevgililer Günü’nde ya da sevginizi göstermek istediğiniz her gün the WOO’nun bu özel yastıkları hediye edebilirsiniz.

Ev yaşamına dair, mobilyadan terliğe geniş ürün yelpazesini yepyeni bir mağazacılık anlayışı ile sunan the WOO’nun Palladium AVM ve Forum İstanbul’da yer alan mağazalarında, sevgilinize uygun bu yastıklar, fonksiyonelliği ve farklı tasarımı ile dikkat çekiyor.

the WOO’nun kot baskılı yastıkları, iç mekânların estetik görünümü için de çözümler oluşturuyor. Hediye alternatifleri arasında dikkatleri üzerinde toplayacak olan bu yastıkların cepli olanların fiyatı 34.50TL, cepsiz yastıkların fiyatı ise 29.50TL. Bu yılki 14 Şubat Sevgililer Günü’nde, the WOO’nun kot baskılı özel yastıkları ile sevgilinizin kalbini çalmaya hazırlanın.

Özel günlerde şık hediyelerin vazgeçilmez adresi olan the WOO, yalın, fonksiyonel ve alternatif ürünleri ile Palladium ve Forum İstanbul alışveriş merkezlerinde sizleri bekliyor. Sevgilinizi ayrıcalıklı ve farklı hissettirmek için the WOO mağazalarında tam da onun zevkine uygun birçok hediye seçeneği bulacaksınız. the WOO hakkında daha fazla bilgi almak ve mağazalarını öğrenmek için www.thewoo.com.tr adresi ziyaret edilebilir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT