Tiffany, Dc Comics’ in Kahramanlarını Koleksiyonlarına Taşıdı

Alışveriş Alışveriş Tiffany, Dc Comics’ in Kahramanlarını Koleksiyonlarına Taşıdı

Tarihler: 04 Temmuz 2011 Pazartesi ~ 04 Ağustos 2011 Perşembe

Firma: Tiffany

Adres: İstanbul İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2011 ~ Ağu 4, 2011

Superman, Batman, Wonder Woman ve Green Lantern gibi yüzlerce efsanevi çizgi roman kahramanının yaratıcısı DC COMICS (Detective Comics), adını yıllar içinde kitapların, sinemaların, televizyonların, video oyun ve filmlerinin renkli dünyasına altın harflerle kazıdı. Şimdi, uzun senelerden beri lisans hakları birçok sektör için vazgeçilmez olan DC COMICS, ürünleri tüm Türkiye’deki Tiffany’nin satış noktalarında meraklılarıyla buluşuyor.

Tiffany‘nin Lisans AŞ. ile yaptığı lisans anlaşması doğrultusunda hazırladığı DC Comics Koleksiyonları ile gençler, modern bir mitoloji yaratan unutulmaz karakterleri üzerinde taşıyor.

Marka konumlandırmasında, renk unsurunun yanı sıra eğlence, espri ve neşe temalarını da ekleyerek hedef kitlesini her geçen gün daha da genişletmeye devam eden Tiffany, DC Comics karekterleriyle, ürünlerine yeni bir soluk getiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT