TNT 1 Yaşında!

Tarihler: 03 Mart 2009 Salı ~ 03 Mart 2009 Salı

Firma: tnt

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 3, 2009 ~ Mar 3, 2009
Güldürdük,
Şaşırttık,
Eğlendirdik,
Heyecanlandırdık...

DAHA YENİ BAŞLADIK!

3 MART 2008 tarihinde yayına başlayan TNT, bugün 1.yaşını siz değerli izleyicileri ile birlikte kutlamanın mutluluğunu paylaşıyor…
365 gün boyunca dünyanın en beğenilen ödüllü dizilerini ve sinemanın en iyilerini evinize getirerek, siz izleyicilerine renkli ve yepyeni bir dünya sunan TNT ; PrimeTime`da; Lost, House, Brothers & Sisters, The Office, 30 Rock gibi birçok ödüllü dizinin yanı sıra Gündüz Kuşağında da izleyicilerini asla yalnız bırakmayarak, Murder She Wrote, Mad About You, Cybill ve Malcolm In the Middle gibi dizileri ile gündüz kuşağının vazgeçilmez televizyon kanalı oldu.

TNT`nin yayına başladığı günden bu yana tüm izleyicilerine ulaşabilmek kadar önemsediği bir diğer hedefi de; dünya standartlarında yayıncılık yaparak, kaliteli yayın konusunda çıtayı her geçen gün daha da yükseğe taşımaktır.
Bu hedef doğrultusunda, birbirinden farklı film kuşakları ile haftanın hergünü izleyicilerine sinema keyfi yaşatmayı amaçlayan TNT bugün ve hergün evinizde sizinle olmaya devam ediyor.

TNT, bu yolda ilerlerken destek veren herkese teşekkür ediyor. 1.yaşımızı kutlarken; düşünüyoruz da, sizinle ne çok şey yaşamışız.
Ödüllü dizi ve filmlerimizle, benzersiz anılarınıza yenilerini eklemek dileğiyle...
TNT
İyi Seyirler


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT