Toms Ayakkabılar, Bahar Serüvenini Harvey Nichols’ta Sürdürüyor

Alışveriş Alışveriş Toms Ayakkabılar, Bahar Serüvenini Harvey Nichols’ta Sürdürüyor

Tarihler: 03 Nisan 2012 Salı ~ 03 Haziran 2012 Pazar

Firma: Harvey Nichols

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 3, 2012 ~ Haz 3, 2012

Aktivist karakteriyle ayakkabı tasarımlarına hayat veren moda dünyası ve sosyal çevreler tarafından ilgi odağı olan TOMS, 2012 İlkbahar Koleksiyonu’nun birbirinden orijinal modelleriyle Harvey Nichols mağazalarında stil sahiplerini esir alıyor. TOMS, minimalist hayat stilinin hakikati olarak gördüğü yaratıcı ve sade yaşamdan ilham alarak tasarladığı yeni koleksiyonuyla sezonda tabuları yıkıyor. TOMS ayakkabılar, 2012 İlkbahar Koleksiyonu’nda vurdumduymaz yaşam tarzını özdeşleştirdiği günlük hayatın vazgeçilmezi olan yumuşak dokulu hasır ve gözenekli kanvas kumaşlı modelleriyle de evrensel duruşunu koruyor.

Büyük fikirlerin basit ortamlarda zenginleştiği düşüncesiyle yaratılan 2012 İlkbahar Koleksiyonu, TOMS markasının özüne sadık kalıyor. Marka, Rope Sole Cordones, Chambray Biminis and Tie-dye Dessert Oxfords isimleriyle adlandırdığı yeni modelleriyle yeni sezona özgün bir yaklaşım sunuyor. Renkli desenlerle bütünleşen ayakkabı modelleri yaş klişelerini ortadan kaldırarak, rutin hayatın keyfine varılmasını sağlıyor. Sinerjisiyle yaratıcı fikirlere ilham vereceğini düşünen marka, hayat tarzının bulaşıcı olduğunun altını çiziyor.

Harvey Nichols mağazalarında satışa sunulan TOMS ayakkabılar, günlük yaşamda tercih edilmenin yanı sıra özel gecelerde de markanın tutkunlarını bohem ve rustik tarzıyla farklılaştırıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT