Topall`dan Bebeğinize Özel Bebish Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Topall`dan Bebeğinize Özel Bebish Koleksiyonu

Tarihler: 01 Ağustos 2010 Pazar ~ 01 Eylül 2010 Çarşamba

Firma: Topall Mücevher

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 1, 2010 ~ Eyl 1, 2010

Sevimli, Güzel ve Yenidoğan Bir Bebek Kadar Değerli

Topall Mücevher ile artık kadınlar kadar bebeklerde göz kamaştıracak. “BEBISH” koleksiyonu, bebeklerin saf güzelliklerinden ilham alınarak tasarlandı. Her bir parçası için uzun uğraşlar verilen koleksiyon, bebeklerin yapısal boyutlarına uygun olarak üretiliyor.

Dünya kalite standartlarını taşıyan pırlanta taşlarla zenginleştirilen koleksiyonda, bebeklerin masumluğunu ve doğallığını simgeleyen yeşil, beyaz ve pembe altın montürler kullanılıyor. Bebeklere özel figürler ile tasarımları hazırlanan koleksiyonda çizgi film kahramanlarından yapılmış broşlar bebeklerin geleceğinde unutulmaz bir hatıra niteliği taşıyor. Kız ve erkek bebekler için ayrı ayrı hazırlanan bu ürünler kişiye özel olarak satışa sunuluyor.

"BEBISH" koleksiyonu Topall Mağazalarının dışında, Harvey Nıchols çocuk bölümü ve Personel Shopping bölümünde özel olarak tasarlanmış Topall stantlarında sunumu ile göz doldurmaya devam ediyor…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT