Toshiba sunar: ‘Her durumu kapsayan garanti’

Alışveriş Alışveriş Toshiba sunar: ‘Her durumu kapsayan garanti’

Tarihler: 06 Nisan 2009 Pazartesi ~ 09 Nisan 2009 Perşembe

Firma: Toshiba

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 6, 2009 ~ Nis 9, 2009
Toshiba sunar: ‘Her durumu kapsayan garanti’ “No Matter What Guarantee”
Toshiba tüm dizüstü bilgisayarları için eşi olmayan bir garanti güven paketini ücretsiz olarak piyasaya sunuyor
Dünyanın lider bilgisayar üreticilerinden Toshiba, müşterilerine yepyeni bir güven paketi sunuyor. Kuruluşundan bu yana her zaman kalitede daha fazlasını sunmayı bir gelenek haline getiren Toshiba, bu geleneğini bir adım daha ileriye taşıyor. “No Matter What Guarantee / Ne Olursa Olsun Garantisi” taşınabilir bilgisayar müşterilerine memnuniyet, koruma ve özgürlükte bir aşama daha atlatıyor.

“No Matter What Guarantee / Ne Olursa Olsun Garanti birçok ayrıcalık içeriyor;
Memnuniyet garantisi – Müşteri ürünü kullanabiliyor, satın aldığı üründen tamamen memnun kalmadığı takdirde ürünü iki hafta içinde iade edebiliyor. No matter what /Ne olursa olsun.*
Kaza sonucu hasar teminatı – Taşınabilir bilgisayar bir yıl içinde kaza sonucu hasarlanırsa (örneğin kaza sonucu yere düşüp kırılma, üzerine kahve dökülmesi vb.) Toshiba ürünü tamir ediyor veya yenisiyle değiştiriyor. No matter what /Ne olursa olsun.*
Hırsızlık teminatı – Taşınabilir bilgisayar bir yıl içinde çalınırsa Toshiba müşterisine birebir veya eşdeğer bir Notebook veriyor. No matter what /Ne olursa olsun.*
Toshiba Güneydoğu Avrupa Genel Müdürü Sandor van der Ham “No Matter What Guarantee / Ne Olursa Olsun Garantisi” duyurulması ile ilgili Almanya`da yapılan global basın toplantısında "“No Matter What Guarantee / Ne Olursa Olsun Garantisi” laptoplarımızın kalitesini ve güvenilirliğini ilave teminat altına aldığımız ve müşterilerimize ücretsiz olarak sağladığımız bir paket. Ayrıca bu uygulamayla mevcut ekonomik durumda müşterilerimize daha fazla özgürlük sağlamak istiyoruz. Bunu pazarda sahip olduğumuz yüksek güveni kanıtlamak ve desteklemek olarak görüyoruz.” dedi.

TNB A.Ş. Genel Müdürü Aytaç Biter ise konu ile ilgili yaptığı açıklamada; Toshiba’nın sağlamlığına olan güvenimiz nedeni ile fikir babası olduğumuz “No Matter What Guarantee/ Ne Olursa Olsun Garantisi” Müşterilerimizin Toshiba’yı seçmekte ne kadar haklı olduğunu gösterecektir. Sağlamlığının yanı sıra müşterilerimize sağladığımız hırsızlık güvencesi ve memnuniyet garantisi ise müşterilerimize teşekkürümüzdür. İnovasyon lideri Toshiba ile sağladığı bu ilave garanti paketiden dolayı bir kez daha gurur duyuyoruz". dedi.

No Matter What Guarantee / Ne Olursa Olsun Garanti” 23 Şubat – 31 Mayıs 2009 tarihleri arasında Türkiye’deki TNB Bilgisayar yetkili satıcılardan alınacak olan tüm taşınabilir bilgisayarlarda ücretsiz geçerli olacak.
Detaylar için : www.trust-toshiba.com yada www.toshibatr.com
Danışma Hattı: 0212 340 65 65

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT