Toshiba VL748 Serisi Modern Tasarımda Çıtayı Yükseltiyor

Alışveriş Alışveriş Toshiba VL748 Serisi Modern Tasarımda Çıtayı Yükseltiyor

Tarihler: 07 Aralık 2010 Salı ~ 07 Ocak 2011 Cuma

Firma: Toshiba VL748

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 7, 2010 ~ Oca 7, 2011
JACOB JENSEN DESIGN işbirliğiyle tasarlanan Toshiba VL748 serisi modern tasarımda çıtayı yükseltiyor

Stil ve kaliteye duyarlı izleyicilerin taleplerini karşılayacak VL748 serisi mükemmel görüntü kalitesi ile modern görünüşü birleştiriyor
Avrupa’nın yüksek teknolojili elektronik ürünlerdeki tasarımlarıyla tanınmış ünlü tasarım stüdyosu JACOB JENSEN DESIGN işbirliği ile Toshiba tasarım ekibi tarafından tasarlanan VL748 serisi, çerçevesiz modern ve şık görünümü, camdan ön panele entegre edilmiş dokunmatik kumanda düğmeleri gibi ince detayları ile göze çarpıyor.

Yeni 102cm (40”) ve 117cm (46”) Full HD televizyonlar, yüksek kontrast Edge LED arka ışıklandırma panelleri, yükseltme (upscaling) teknolojisi Resolution+ ve gelişmiş görüntü ayar modları ile görüntü kalitesinden ödün vermiyor. Cihazın tüm özellikleri bir araya geldiğinde, değişken ışık seviyelerinde ve gösterilen içerik ne olursa olsun net ve parlak görüntü kalitesi sağlanmış oluyor.

Tasarım ve işlevselliğin kusursuz uyumu
VL748 serisinin 2.89 cm.lik süper ince tasarımı sade çizgileri, cam ve metal gibi yüksek kaliteli malzemeleri ve geniş çerçevesiz ön yüzü ile vurgulanıyor. Yeni televizyonlarda kumanda tuşlar yerine çerçevesiz ön yüze entegre edilmiş dokunmatik panel ile sağlanıyor.

Hollywood yönetmenlerinin beğenisi
İzleyicilerin filmleri tam Hollywood yönetmenlerinin sunmak istedikleri gibi görüntülemelerini sağlamak için, Toshiba filmlerin post prodüksiyon aşamasında kullanılan stüdyo monitörleri ile aynı görüntü yapısına sahip bir panel geliştirdi. Buna ek olarak, VL748 serisi cihazlar günışığına ve geceleri azalan ışığa göre değişen ‘Hollywood Modu’ ayarına sahip. Bu özellikler renk sıcaklığı, renk kodlama, gamma düzeltme ve sinyal işleme işlemlerinin optimize edilmesine, dolayısıyla sinyalin temiz ve pürüzsüz olarak iletilerek film prodüksiyon standartlarında görüntü elde edilmesine yardım ediyor.

Uzman Ayarlar özelliği ise AV profesyonellerinin veya teknik olarak ileri seviyede kullancıların ihtiyaçlarına göre en iyi görüntü kalitesini elde etmeleri için tüm ayarları manuel olarak yapabilmelerine olanak veriyor. Renk sıcaklığı veya birincil ve ikincil renk dengesi gibi neredeyse tüm ayarlar değiştirilebiliyor. Ayrıca ayarlar, 10-noktalı gri skala düzeltme, renk kodlama düğmesi, entegre TV test şablonu gibi daha pek çok faydalı uzman özellikleri içeriyor.

Görüntü ve hareket iyileştirme özellikleri her detayda hassasiyeti garanti ediyor
Toshiba’nın MetaBrain çipi ile güçlendirilen VL748 serisi karmaşık algoritmalar kullanarak standart tanımlı görüntü kalitesini HD görüntü kalitesine yakın bir seviyeye yükselten upscaling uygulaması Resolution+ özelliğine sahip.

7,000,000:1 oranında dinamik kontrast ve 100-Hz hareketli görüntü iyileştirme teknolojsine sahip Active Vision M100HD Pro özelliği ve parlak Edge LED arka ışıklandırmalı panel ile birlikte VL748 serisi hiçbir hareket bozulması olmadan net ve parlak görüntüleri garanti ediyor.

Kulakları da memnun ediyor...
Televizyonlar yalnızca 2.89 cm kalınlığında olmasına rağmen, 10 Watt çıkışlı entegre sub-wooferları sayesinde doğal ve canlı sesler sunuyor. Entegre Audyssey EQ™ ekolayzer sistemi ise baskın veya zayıf frekansların yol açtığı akustik bozulmaları yok ediyor ve dengeli ve canlı sesler veriyor.

Dünyaya Bağlı
DivX® HD, MKV, JPEG ve MP3 dâhil pek çok formatı destekleyen iki adet USB girişi ve farklı kaynaklardan veri akışı alabilen HDMI® girişleri ev network bağlantıları ve Windows® uyumlu televizyonlara bağlanmak için farklı ara yüz seçenekleri sunuyor. Opsiyonel ve ayrı olarak satılan WLAN USB dongle aracılığıyla kablosuz bağlantıya hazır (802.11a/b/g/n) özelliğini kullanarak ev networklarına bağlantı yapılabiliyor ve WLAN erişiminin kolay kurulumu destekleniyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT