Toyiki`yi Karne Heyecanı Sardı

Alışveriş Alışveriş Toyiki`yi Karne Heyecanı Sardı

Tarihler: 21 Temmuz 2008 Pazartesi ~ 24 Temmuz 2008 Perşembe

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 21, 2008 ~ Tem 24, 2008
TOYİKİ’ Yİ KARNE HEYECANI SARDI...
Yorucu bir sene geride kaldı. Çocuklar için şimdi tatil ve oyun zamanı. Birbirinden eğlenceli karne hediyesi oyuncaklar Toyiki mağazalarında çocukları bekliyor...

Ödevler, sınavlar derken karneler alındı ve bir öğretim yılı daha bitti. Şimdi en eğlenceli oyun arkadaşları, tatile adım atmanın heyecanını yaşayan çocukları Türkiye’nin tek çocuk süpermarketi olan Toyiki mağazalarına bekliyor. Toyiki, Avrupa kalite standartlarına uygun birbirinden çeşitli, renkli ve kullanımı güvenli oyuncakları her zaman olduğu gibi bu yaz da “hep ucuz en ucuz” sloganı ile çocukların beğenisine sunuyor.

Mini Helikopter
Çocuğunuz, boyu küçük marifeti büyük uzaktan kumandalı bu mini helikopteri uçururken büyük keyif yaşayacak, sizi bile kıskandıracak. Kumandasında bulunan kabloyu üzerindeki soketine bağlayarak şarj edebileceğiniz bu mini helikopter, ister evde ister açık havada 5 dakikaya kadar uçuş keyfi yaşatıyor. Kumandası ile 6 adet AA pile de sahip olacağınız Mini Helikopter, Toyiki mağazalarında uçuş komutunuzu bekliyor.
Fiyat: 39 YTL (Piller fiyata dahildir)

Mariposa Barbie
1959’dan beri kız çocuklarının vazgeçilmez sevgilisi Barbie, yeni serisi Mariposa ile gönülleri fethetmeye devam ediyor. Mariposa Barbie bebeğinin kanatları, üzerindeki tek tuşa bastığınız anda, mor renkten simli pembeye dönüşüveriyor. Haziran 2008’den itibaren TV’ de gösterimde olan “Barbie Mariposa” filminin ana karakteri bu şirin bebek, Toyiki mağazalarında pembe kıyafeti ve tacı ile göz kamaştırıyor.
Fiyat: 39 YTL

Mariposa Rayla&Rayna
Birbirinden güzel renklerde kıyafet ve saçlara sahip Mariposa Rayla ve Rayna kardeşlerin saçları soğuk suda renk değiştiriyor. Çocuklarınızın zevkine göre elbise ve kanatlarını değiştirebileceğiniz Rayla ve Rayna, 24.90 YTL’ lik fiyatlarla Toyiki mağazalarında.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT