Traşa Keyif Katmak Elinizde, Snob İle Ferahlayın Siz de

Alışveriş Alışveriş Traşa Keyif Katmak Elinizde, Snob İle Ferahlayın Siz de

Tarihler: 24 Haziran 2010 Perşembe ~ 24 Temmuz 2010 Cumartesi

Firma: Snob

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 24, 2010 ~ Tem 24, 2010

Her ne kadar her gün yapılan, yapılması gereken rutin bir eylem gibi görünse de tıraş olmak emek ve özen isteyen bir iştir esasında. Yüzünüze süreceğiniz tıraş kreminden, kullanacağınız jilete ya da tıraş makinesine, tıraştan sonra kullanacağınız losyon ya da kolonyaya kadar tüm malzemelerin itinayla seçilmesi gerekir. Cilt ilgi bekler, nemlenmek, beslenmek, her zaman yeni bir güne hazır olmak, yaşlanmayla birlikte gelen etkilere karşı savunmasız kalmamak ister. Eminiz ki cildinizin ihtiyacı olan ürünü en iyi siz bilir, her zaman ona gereken ilgiyi göstermeyi tercih edersiniz. Bazen kararsız kalabilirsiniz ama güvenebileceğiniz ürünü bulmakta çok gecikmez; yıllardır tanıdığınız bir marka rutin tıraş işini keyfe dönüştürmeye talip olduğunda cildinizi güvenle ona teslim edersiniz.

Yıllardır parfüm, deodorant ve roll-on çeşitleriyle erkeklerin vazgeçilmezleri arasındaki önceliğini koruyan Snob yepyeni bir tıraş kolonyasıyla karşınızda. Tahriş önleyici ve nemlendirici özel formülü, benzersiz ferahlığı ile satışa sunulan Snob Tıraş Kolonyası birbirinden kalıcı 3 farklı çeşitle erkeklere sesleniyor.

Kendine güvenen ve bulunduğu ortamda tüm dikkatleri üzerine çekmek ereklerin tıraş kolonyası Snob Classic, bergamot, lavanta ve meşe ağacı özlerini içinde barındırıyor. Genç, dinamik ve sportif erkeklerin tercihi elma, limon, misk gibi hafif kokuları taşıyan Snob White’tan yana olurken, güçlü, gizemli bir duruş ve etkileyici görünüşüyle iddialı duruşunu adaçayı, karanfil, gül, misk kokularıyla güçlendiren erkeklerin beğenisi elbette ki Snob Black’ten yana.

Peki sizin Snob’unuz hangisi? Cevabı en yakın parfümeride bulabilir, size en uygun Snob’tan birini seçebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT