Trend Renkler Epengle`de!

Alışveriş Alışveriş Trend Renkler Epengle`de!

Tarihler: 30 Mart 2009 Pazartesi ~ 03 Nisan 2009 Cuma

Firma: Epengle

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2009 ~ Nis 3, 2009
TREND RENKLER EPENGLE’DE!...
Epengle döşemelik, perde ve ev tekstiline yönelik kumaşlarının üretiminde, uzun yıllara dayanan deneyimini modanın son trendleriyle harmanlarken; doğanın tüm coşkusunu ve yeşilin tüm tonlarını evinize taşıyor.

Kışın rehaveti ve kasvetinden kurtulmanın zamanı geldi!… Farklı renk tonları ve çizgisiyle zarifliği modernlik ve şıklıkla birleştiren EPENGLE, döşemelik ve perdelik kumaşlarında yeşilin hakimiyetini sizlerin beğenisine sunuyor.

Doku, renk ve desenleriyle duyularımızı harekete geçiren, mekanlarınızı size özel kılan kumaşlar, dekorasyon tutkunlarına ilham veriyor. Döşemelik ve perdelik kumaş koleksiyonları ile farklı stillerde, sınırsız alternatifle hizmet veren Epengle, farklılık yaratmaya devam ediyor.

Ayrıca Epengle’nin bir başka yeniliği ise doğadan geliyor. Döşemelik kumaşta bir ilk olan ve asla terletmeyen %100 doğal bambu ve kaşmir kadifeler, ipeksi muhteşem yumuşaklıkları, nefes alabilen özellikleriyle bu yılın gözdesi.
www.epengle.com.tr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT