Tüm US Polo Assn. ürünlerine özel indirim

Alışveriş Alışveriş Tüm US Polo Assn. ürünlerine özel indirim

Tarihler: 16 Şubat 2009 Pazartesi ~ 19 Şubat 2009 Perşembe

Firma: US Polo Assn.

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 16, 2009 ~ Şub 19, 2009
Tüm US Polo Assn. ürünlerine özel indirim
Sofistike spor çizgileriyle 2009 Kış Koleksiyonu’na damgasını vuran US Polo Assn., sezonun sonuna kadar sürecek kampanya ile tüm ürünlerinde %50’ye varan indirim uygulamaya başladı.

“Royal Polo” konseptiyle oluşan 1.000’e yakın modelin yeraldığı 2009 Kış Koleksiyonu’nda 20+1’den oluşan geniş renk kartelasına ek olarak; sarı tonları turuncular, kırmızılar, laci-beyazların yanı sıra taş, bej, ekru, kahve, haki tonları pembe, lila, fuşya, mor tonları ve sezona yeni eklenen yağ ve ördek yeşilleri de bulunuyor. Binici pantolonu, binici tarzda ceketler, sweat ve trikoların üzerinde sopa jakar ve nakışlar kullanılırken etiketlerden askılıklara kadar bütün detaylara polo sporuna ilişkin özellikler yansıtılmış.

US Polo Assn. 2009 Kış Koleksiyonu’nda yeni ürün grupları da dikkat çekiyor. Dokumalarda yıkamalı koton, yünlüler ve kadifelere baskılı koton, moleskini (şeftali dokulu, süet gibi görünen) ve balıksırtı kotonların eklendiği görülürken bayanlarda ise lcyra saten kotonlar ön plana çıkıyor. Desenli elbise ve bluzlar sezon modasını ön plana çıkaran diğer detaylar arasında yer alıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT