Türkiye`nin En İyi Uykusu İstikbal`den

Alışveriş Alışveriş Türkiye`nin En İyi Uykusu İstikbal`den

Tarihler: 25 Mayıs 2009 Pazartesi ~ 14 Haziran 2009 Pazar

Firma: İstikbal

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 25, 2009 ~ Haz 14, 2009
TÜRKİYE’NİN EN İYİ UYKUSU İSTİKBAL’DEN
Türkiye’nin en büyük yatak üreticisi İstikbal, bahar ve yaz aylarında sağlıklı ve keyifli uykunun adresi olmaya devam ediyor. Biomagic, Orgaflex, Viscolex ve son olarak ta yeni Stress Free yataklar, uyku kalitesinde ezberleri bozmak için tasarlandı.

Gün içinde yaşanan yoğun tempo, stres ve yorgunluktan kaynaklanan uyku sorunlarının ve bozukluklarının artış gösterdiği günümüzde, kaliteli uyku için yatak seçimi büyük önem taşıyor. İstikbal, bu çerçevede tüketicilerine Türkiye’nin en iyi uykusunu sunmak için tasarladığı özel yatak ürünleri ile uyku kalitesini son noktaya taşıyor. Üstün uyku teknolojilerinin konfor ve sağlıkla birleştiği Biomagic, Orgaflex, Viscolex ve Stress Free her tür uyku sorununa çözüm üretiyor.

Stress Therapy Teknolojisi ile üretilen yeni Stress Free yatak, vücutta biriken statik elektriğe etki ederek sağlıklı ve stresten uzak bir uyku sunuyor. Stress Free, çıkarılabilinir pedi ve su geçirmez apreli kumaşı sayesinde yıkanabilme ve kolay temizlenebilme özelliği de sağlıyor.

Biomagic Yataklar, günlük hayatta kullanılan cep telefonundan bilgisayara, televizyondan mikrodalga fırına kadar hayatımızı kolaylaştıran elektronik cihazlardan yayılan non-iyonize radyasyonu yüzde 98,5 oranında engelleyerek huzurlu ve kaliteli bir uyku sunuyor. Elektronik dalgalara karşı tam koruma sağlayan, “elektromanyetik kirliliğe” çare olarak üretilen yatak içerdiği anti-statik kumaş ile statik elektriği deşarj ederek stresi önlemeye de yardımcı oluyor.

Orgaflex Yataklar, Türkiye’nin üstün teknoloji kullanılarak, organik pamuk esaslı kumaşla üretilmiş ilk yatağı olma özelliğini taşıyor. Orgaflex, sahip olduğu çift yay sistemi ile bel ve boyun ağrılarının önlenmesine yardımcı oluyor. Uykusunu doğal bir yatakta almak isteyenler için özel olarak üretilmiş Orgaflex Yatak, içinde kullanılan lateks dolgu malzemesi ile vücudun terlemesini engelliyor.

İstikbal’in, Viscolex Teknolojisi ile ürettiği Viscolex ise gelişmiş sünger teknolojisi ile vücudun doğal pozisyonunda kalmasını sağlayan tam ortopedik bir yatak. Her noktadan vücuda tam destek sağlayan Viscolex, kas ve sinirler üzerindeki baskıyı ortadan kaldırarak vücudu rahatlatıyor. Baş, boyun, bel ve kalça ağrılarının oluşumunu engelleyen Viscolex yatak, rahat ve huzurlu bir uyku sunuyor.

İstikbal, doğal ve sağlıklı uykuyu yataklara taşıyan modelleri ile Türkiye çapında bine yakın İstikbal bayisinde tüketiciyle buluşuyor.
www.istikbal.com
Bilgi için: 444 33 44


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT