Türkiye’nin İlk İnternet Dershanesi www.neddershane.com.tr Açıldı

Alışveriş Alışveriş Türkiye’nin İlk İnternet Dershanesi www.neddershane.com.tr Açıldı

Tarihler: 16 Eylül 2010 Perşembe ~ 16 Ekim 2010 Cumartesi

Firma: www.neddershane.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 16, 2010 ~ Eki 16, 2010

Türkiye’nin İlk İnternet Dershanesi www.neddershane.com.tr Açıldı

SBS, YGS ve LYS sınavlarına hazırlanan öğrenciler artık en kaliteli eğitimi en uygun fiyatla Türkiye’nin ilk internet dershanesinden alabilecekler. Eğitimde fırsat eşitliği getiren www.neddershane.com.tr’deki eğitim ve testlerden yararlanmak için aylık 20 TL kayıt ücreti ödemek yeterli oluyor. Türkiye’nin neresinde olurlarsa olsunlar, öğrenciler evlerinin rahatlığında ve bilgisayarlarının başında oturarak dersleri diledikleri zaman alabiliyor, deneme sınavlarına katılabiliyor ve testleri çözebiliyorlar. Üstelik SBS, YGS ve LYS sınavlarında başarılı olan öğrenciler www.neddershane.com.tr’den çeşitli ödüller kazanma imkanına da sahipler.

www.neddershane.com.tr öğrencilere her gün, müfredata uygun olarak o gün görmeleri gereken dersleri sunuyor ve böylece gerçek dershane ortamını internete taşıyarak ülkemizde bir ilke imza atıyor. Öğrenciler önceki günlerde gördükleri dersleri diledikleri kadar tekrar edebiliyor ve anlamadıkları yerleri pekiştirebiliyorlar. İleriki haftalarda görülecek dersler ise vakti gelmeden alınamayacağı için öğrencilerin kafası karışmıyor ve düzgün bir ders programını takip ederek başarı yolunda emin adımlarla ilerliyorlar.

Dersler, ülkemizin en seçkin okullarında ders veren 50’yi aşkın öğretmen tarafından hazırlanıyor. www.neddershane.com.tr’nin soru bankasında ise 100.000’i aşkın soru yer alıyor ve öğrenciler deneme sınavlarının yanı sıra testlerle bilgilerini ölçebiliyorlar. Diledikleri zaman öğretmenlerine e-posta göndererek sorular yöneltebiliyorlar. Öğrenciler testler ve hafta sonu girdikleri deneme sınavlarında aldıkları sonuçlara göre Türkiye genelindeki durumlarını da sürekli olarak gözleyebilme imkanına sahipler. www.neddershane.com.tr sunduğu rehberlik hizmetleriyle de fark yaratıyor. Rehber öğretmenler tarafından eksik oldukları konular hakkında yönlendirilen öğrenciler başarıya daha emin adımlarla yaklaşıyorlar. www.neddershane.com.tr’nin eğitim danışmanı ve bir psikolog, interaktif ortamda hazır bulunarak öğrencilere sınav öncesi stresinin giderilmesi gibi konular da dahil olmak üzere çeşitli tavsiyelerde bulunup yol gösteriyor. Dersleri takip etmeyen öğrencilerin başarı şansının azalmaması hedefiyle, velilerine SMS aracılığıyla öğrencilerin durumları hakkında bilgi aktarılıyor.

www.neddershane.com.tr’ye kayıt olmak için mobil ödeme, kredi kartı, PTT ya da banka havalesi gibi seçenekler kullanılabiliyor. Üstelik kayıt olduktan sonra ilk 10 gün içinde memnun kalmazsanız paranızı geri alabiliyorsunuz.

www.neddershane.com.tr’nin Kurucu Genel Müdürü 31 yıllık eğitimci Hikmet Yılmaz, öğrencilere başarı garantisi verdiklerini belirtiyor: “Öğrencilerimize ve velilerine başarı için söz veriyoruz. Derslerimize %80 oranında devam eden öğrenciler YGS’yi kesinlikle kazanırlar. Bunun için garanti veriyoruz, çünkü öğretmen kadromuzun, eğitimlerimizin ve sistemimizin kalitesinden eminiz. Öğrencilerin tek yapması gereken dersleri günü gününe takip etmek ve sınav sonuçlarına göre eksik gördükleri yönlerini geliştirmek. Bunun için rehber öğretmenlerimiz de kendilerine destek için hazırlar.”

Hikmet Yılmaz, öğrencilere evlerinin rahatlığında ders çalışma ve istedikleri dersleri istedikleri kadar tekrar etme imkanı verdiklerini ifade ediyor: “Diyelim ki öğrenci bir konuyu anlamadı. Hemen tekrar edip pekiştirebiliyor. Oysaki normal bir dershanede bile böyle bir imkanınız yok, çünkü ders tekrarı için başvurduğunuz durumlarda bile kurumunuz size birkaç gün sonrasına ancak randevu verebiliyor. Üstelik normal dershanelerde eğitmenin bilgi ve anlatım seviyesi, öğrencinin o anki psikolojik durumu, hatta havanın soğuk olması bile derse konsantre olup anlamasını güçleştirebiliyor. Oysa www.neddershane.com.tr’de dersleri her zaman en yüksek bilgi seviyesindeki öğretmenlerden, en kaliteli şekilde, istediğiniz an ve istediğiniz yerde kolaylıkla alabiliyorsunuz. Bunun yanı sıra halihazırda bir dershaneye devam eden öğrencilere de önemli bir imkan sunuyoruz, çünkü onlar da soru ve testlerimizden yararlanıp sınavlara daha iyi hazırlanabilirler.”

www.neddershane.com.tr Kurucu Ortağı Mehmet Ali Ilıcak, eğitimde tam anlamıyla bir fırsat eşitliği sunduklarını belirtiyor: “Öğrenciler ile velilerin uygun fiyatlı ve kaliteli dershane eğitimi için yoğun bir talepleri olduğunu gözlemledik. Bu talep ülkemizin dört bir yanında mevcut. İnternet üzerinden sunduğumuz hizmetle, önemli bir ihtiyaca yanıt üretiyor, ülkenin her yanında eşit koşullarda eğitim alınmasını sağlıyoruz. Bugün baktığımızda 3.000 TL, 5.000 TL ya da daha fazlasına ulaşan dershane ücretlerini herkesin karşılayabilmesi mümkün değil. Biz ise ayda 20 TL karşılığında 9 aylık eğitim süresi boyunca toplamda 180 TL gibi cüzi bir ücretle öğrencilere kaliteli eğitimin kapılarını açıyoruz. Artık Türkiye’nin en küçük köyünde bile büyükşehirlerdeki gibi nitelikli bir eğitim alabilmek ve sınavlara hazırlanabilmek mümkün.”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT