Ülker Golf Bravo 2011’de Bol Çikolata Bol Meyve Şölenine Davet Ediyor

Alışveriş Alışveriş Ülker Golf Bravo 2011’de Bol Çikolata Bol Meyve Şölenine Davet Ediyor

Tarihler: 23 Mayıs 2011 Pazartesi ~ 23 Haziran 2011 Perşembe

Firma: Ülker Golf

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Her yıl birbirinden lezzetli yeni ürünlerini tüketicilerle buluşturan Ülker Golf, dondurma pazarına bu zamana kadar sunulmamış lezzetleri katmaya devam ediyor.

Ülker Golf 2011 yılında da yepyeni ürünlerle dondurma severlerin dünyalarına lezzet katıyor. 2010 yılında Bol Çikolata Bol Antep Fıstığı lezzeti ile büyük beğeni toplayan Bravo Gold, bu yıl ürün portföyüne Bravo Gold Bol Çikolata Bol Meyve çeşidini ekledi.

Yenilikçi özelliğiyle öne çıkan Ülker Golf, Bravo Gold Bol Çikolata Bol Meyve çeşidi ile vişne, çilek, ahududu, böğürtlen, kırmızı ve siyah frenk üzümü ile kıpır kıpır meyve lezzetini dondurmayla buluşturuyor. Üzeri çıtır Ülker çikolatasıyla kaplı olan Bol Çikolata Bol Meyve eşsiz bir dondurma lezzeti yaşatıyor.

Gerçek meyve parçacıkları ve gerçek süt ile üretilen Bravo Gold Bol Çikolata Bol Meyve hayalini dolu dolu yaşayanlar bu sofistike lezzetin içinde kaybolacak. Bravo Gold Bol Çikolata Bol Meyve bu yılın iddialı lezzetleri arasında yerini alacak.

Her yıl portföyüne kattığı yeni çeşitleriyle dondurma pazarının yenilikçi markası özelliğini taşıyan ve Türkiye Kalite Derneği (KalDer) tarafından yürütülen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2010 yılı ölçüm sonuçlarına göre, dondurma sektöründe birinci olan Ülker Golf, birbirinden özel yeni ürünlerini sunmaya devam edecek.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT