Ülker, Kalbim Benecol ile Pazar Liderliğini Hedefliyor

Alışveriş Alışveriş Ülker, Kalbim Benecol ile Pazar Liderliğini Hedefliyor

Tarihler: 28 Ağustos 2006 Pazartesi ~ 31 Ağustos 2006 Perşembe

Firma: Ülker Kalbim Benecol

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 28, 2006 ~ Ağu 31, 2006
Ülker, Kalbim Benecol ile pazar liderliğini hedefliyor
Kolesterolü düşüren yeni ürün serisi Kalbim Benecol büyük ilgiyle karşılanıyor…

Sağlıklı ve kaliteli ürünleri ile yıllardır tüketicilerin beklentilerine odaklı ürünler sunan Ülker, yeni çıkardığı ve içerdiği bitkisel stanoller sayesinde kolesterolü doğal yoldan düşüren Kalbim Benecol ile oldukça iddialı. Büyük bir ilgiyle karşılanan Kalbim Benecol ürün serisinin, tahminlerin üzerindeki satışları nedeniyle Ülker siparişleri karşılamakta zorlanıyor.

Özellikle Türk tüketicilerinin beslenme alışkanlığına yeni bir alternatif oluşturan Yoğurt İçeceği, tadı ve kullanım kolaylığı sunan ambalajı ile çok beğeniliyor. Yoğurt, yoğurt içeceği, süt ve margarinden oluşan piyasadaki en geniş ürün gamı ile tüketicilere ulaşan Ülker Kalbim Benecol, günlük beslenmede alışılan lezzetlerden vazgeçmeden daha sağlıklı olmanın yollarını açıyor.

Dünya’da bir ilk!
Ülker güvencesiyle 22 ülkeden sonra şimdi de Türk piyasasına sunulan Benecol, Dünya’da olduğu gibi, Türkiye’de de kolesterolü düşüren ilk stanollü ürün serisi olma özelliğini taşıyor. İlk kez 1995 yılında Avrupa’da tüketicilere sunulan Benecol, kategorinin en hızlı büyüyen ürünü yoğurt içeceği satışlarında % 52 pazar payı ile Avrupa lideri konumunda…

Benecol ürünlerinin, kalp ve damar sağlığı için çağımızın en önemli risk faktörlerinden birini oluşturan kolesterolü düşürdüğü ve kontrol altına aldığı 40’tan fazla klinik deneyle ispatlanmış bulunuyor. Kalbim Benecol, her gün düzenli tüketildiğinde kötü kolesterol seviyesini 2 haftada %15’e varan oranda düşürüyor. Kalbim Benecol, içeriğindeki bitkisel kaynaklı stanoller sayesinde, doğal yoldan kolesterolü düşürürken, hiçbir yan etki de taşımıyor.

Günde 2gr ile gelen sağlık!
1980’li yıllardan bu yana Avrupa’da yapılan klinik çalışmalar, bu inanılmaz etki için günde 2gr bitkisel stanol tüketilmesinin yeterli olduğunu gösteriyor. Bu doğrultuda formüle edilen ve tavsiye edilen optimum günlük 2 gr’lık stanolü tek bir porsiyonda bulunduran Ülker Kalbim Benecol serisinin yoğurt ve yoğurt içeceği, kolesterolü düşürmek için ‘günde bir adet’ tüketilme kolaylığı da sunuyor.

İlk kez 1990 yılında Finlandiya’da geliştirilen ve 1995 yılında Benecol margarin olarak piyasaya sunulan bitkisel stanoller, bu süre içinde birçok klinik çalışmaya tabi tutulmuş ve etkisi kanıtlanmış. Günümüzde Benecol’ün içeriğindeki stanoller, tüm dünyada, margarin ve sütlü ürünlerin yanı sıra krem peynir, meyve suları, makarna ve şarküteri ürünlerinde de kullanılıyor. Bu kapsamda önemli bir sosyal sorumluluk bilincinin oluşmasına öncülük eden Ülker’in Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, Ülker’in önde gelen pazar konumu ve marka gücü ile Benecol’ün eşsiz özelliklerini birleştirerek üstün bir rekabet gücü sağladıklarını belirtti. Türkiye fonksiyonel gıda pazarına ilk olarak Kalbim margarin ile giren ve bu pazarın hızla büyüdüğünü söyleyen Tütüncü, “Benecol ile pazar liderliğini hedeflemenin yanı sıra Türk tüketicilerini kalp sağlığı konusunda bilinçlendirmek, doğal, keyifli ve kolay yoldan kolesterol kontrolüne olanak sağlamayı amaçlıyoruz.“dedi.

Kalbim Benecol, Türk Kalp Vakfı tarafından destekleniyor…
Türk insanını kalp sağlığı konusunda bilinçlendirerek, daha sağlıklı bir toplum olmak yönünde faydalı olmayı hedefleyen Kalbim Benecol serisi, bu konuda 30 yıldır çalışmaları olan Türk Kalp Vakfı tarafından da destekleniyor.
Kalbim Benecol ürünleri, gerek kolesterolünü düşürmek isteyen, gerekse sağlıklı seviyede korumak isteyen herkesin tercihi olmaya aday.




istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT