Upuzun Saçlarıyla Kızların Son Gözdesi Barbie Rapunzel Toyiki’de

Alışveriş Alışveriş Upuzun Saçlarıyla Kızların Son Gözdesi Barbie Rapunzel Toyiki’de

Tarihler: 06 Ağustos 2009 Perşembe ~ 06 Eylül 2009 Pazar

Firma: Toyiki

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 6, 2009 ~ Eyl 6, 2009
Barbie’nin Yeni Saçlarına Kızlar Şekil Verecek…

Türkiye’nin ilk ve tek çocuk süpermarketi Toyiki Çocuk Süpermarketleri’nden küçük hanımlara müjde! Kız çocuklarının vazgeçilmez bebeği Barbie, upuzun saçlarıyla bilinen masal kahramanı Rapunzel oldu. Türkiye genelindeki 30 Toyiki mağazasından ve www.toyiki.com.tr internet sitesinden kolaylıkla ulaşabileceğiniz Barbie Rapunzel ve saç şekillendirici oyun seti, 37.50 TL’lik fiyatı ile meraklılarını bekliyor.

Barbie Rapunzel’in Saçlarını Kesebilir, isteRseniz “Sihirli” Bir Şekilde Uzatabilirsiniz!
Kız çocukları, tüm gün vakit geçirdikleri arkadaşları Barbie’nin saçlarıyla oynamayı çok sever. Artık küçük hanımlar, Barbie’lerinin saçlarını kestikten sonra pişman olup üzülmeyecekler. Uçları boncukla kapatılmış ve birbirlerine kolaylıkla eklenebilen farklı modellerdeki ek saçlarıyla Barbie Rapunzel’ler kız çocuklarının hayallerini süslüyor.

Barbie Rapunzel’ler, mor ve pembe renklerdeki prenses kıyafetiyle kız çocuklarını büyüleyecek. Kızlar, Barbie’lerinin güzel uzun saçlarına model verirken, makası ve aynası sayesinde bebeğinin saçını “kesecek” ve saçlarını yeniden “sihirli bir şekilde uzatabilecek.”

3 yaş ve üzerine uygun Barbie Rapunzel oyun setinde kız çocuklarının oynamaktan keyif alacağı iki eğlenceli oyun da bir arada sunuluyor. “Prenses” ve “Saç Şekillendirme” isimli iki farklı oyunu ile Barbie Rapunzel’ler hem iyi bir arkadaş hem de kız çocuklarının vakit geçireceği renkli bir seçenek…
Fiyat: 37,50 TL

Toyiki kart sahipleri, Türkiye’deki 30 mağazada kendilerine sunulan özel avantajlardan yararlanabilecekler. Toyiki kartınız yoksa da üzülmeyin, mağazalardan birine gelip benim de Toyiki kartım olsun demeniz yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT