Uyku Kralı Bellona`dan Üç Farklı Teknolojifr Üç Yeni Yatak

Alışveriş Alışveriş Uyku Kralı Bellona`dan Üç Farklı Teknolojifr Üç Yeni Yatak

Tarihler: 11 Mayıs 2010 Salı ~ 11 Haziran 2010 Cuma

Firma: Bellona

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 11, 2010 ~ Haz 11, 2010
UYKU KRALI BELLONA’DAN ÜÇ FARKLI TEKNOLOJİDE ÜÇ YENİ YATAK
Ev modasının öncüsü Bellona yüksek kalite ve üstün teknoloji ile ürettiği yatakları ile sağlıklı ve keyifli uykunun öncülüğünü üstlenmeye devam ediyor. Bellona üç farklı teknolojide ürettiği üç yeni yatağı Nostress, Bodyform5 ve Viscobell ile her türlü uyku sorununa farklı çözümler sunarak mükemmel uykunun adresi oluyor...

Bellona, fiziksel yorgunluk ve gün içerisinde yaşanan stres sebebiyle meydana gelen uyku sorunlarına son teknoloji ile ürettiği yatakları Nostress, Bodyform5 ve Viscobell ile farklı çözümler sunarak, uyku sağlığını ve keyfini maximum boyuta taşıyor. Bellona günün yorgunluğunu ve stresini atmak isteyenler için ideal ve huzurlu uyku arayanlara sunduğu çözüm Nostress Yatak. Nostress, kullanılan Ginseng’in aromaterapik kokusu ve vücutta birikmiş elektriği azaltmaya yardımcı olan relaxtic apresi ile gece boyu vucüdu dinlendirerek uykuda günün stresinden arınmaya yardımcı oluyor.

Çıkarılabilir ve yıkanabilir fermuarlı yatak pedi ile de kullanım kolaylığı sağlayan Nostress fonksiyonelliği ile de fark yaratıyor. Pedin altında bulunan su geçirmez yüzey sayesinde daima kuru ve temiz kalan Nostress huzurlu uykunun yeni adresi oluyor. Bellona, dünyanın en gelimiş yay sistemlerinden torba yay sistemi ile ürettiği Bodyform5 Yatağı ile ise uyku teknolojisine yeni bir boyut getiriyor. Bodyform5, kumaşında bulunan rahatlatıcı ve güzel kokulu bitki Ginseng ile huzur dolu uyku sunarken omurgaya tam uyum sağlıyor.

Ortopedik özellikli Bodyform5, beş farklı bölgeye değişik sertlikte uygulanan yaylar ile omurga için ideal pozisyon yaratırken başı, sırt bölgesini, kalçayı, bacakları ve ayakları aynı anda konforla buluşturuyor.

Kenarlarında bulunan spacer şerit uygulaması sayesinde uzun ömürlü kullanılabilen Bodyform5, özel desenli kumaşı ile estetik olarak yatak odalarında göz dolduruyor. Bellona, vücut ısısına ve basınca duyarlı Viscolex Teknolojisi ile ürettiği üçüncü yatağı Viscobell ile vücudun ideal yatış pozisyonu sağlayarak kesintisiz uykunun keyfini sunuyor. Viscolex Teknolojisi sayesinde kan dolaşımını rahatlatarak kas ve sinir üzerindeki baskıyı azaltan Viscobel yatak, sağlıklı ve rahat uykuyu bir arada buluşturuyor. Vücudun formunu alarak, doğal pozisyonda durmasını sağlayan yatağın üst kısmındaki Viscolex Sünger baş, boyun, omuz, bel ve kalça ağrılarının oluşumunu engellemeye yardımcı olurken, ideal yatış pozisyonunu hafızasında tutarak gece boyunca aynı kalitede uykuyu yakalamayı amaçlıyor. Bu özelliği ile kişiye özel uykulara davetiye çıkartan Viscobell, kenarlarında bulunan özel spacer kumaş uygulaması ile de daha uzun ömürlü kullanılabiliyor. Viscobell çıkarılabilir ve yıkanabilir fermuarlı yatak kılıfı, üzerinde bulunan Velur kumaşı sayesinde gece terlemeyi önleyerek nefes alan uykular sunuyor.

Günün yorgunluğunu ve stresini atmak için Bellona’nın sunduğu üç ayrı yeni yatakla tanışmak isteyenler Türkiye çapına yayılan Bellona mağazalarına uğrayabilirler.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT