Uzakdoğu Masajını Evinizde Yaşayın

Alışveriş Alışveriş Uzakdoğu Masajını Evinizde Yaşayın

Tarihler: 21 Mayıs 2010 Cuma ~ 21 Haziran 2010 Pazartesi

Firma: Cellini

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2010 ~ Haz 21, 2010

UZAKDOĞU MASAJINI EVİNİZDE YAŞAYIN...

Uzakdoğu masajını evinde yaşamak isteyenler için CELLİNİ garantisiyle ülkemize getirilen ve Hong Kong’da en başarılı ilk 10 tasarımcı arasında yer alan, Alan YIP imzasını taşıyan LP-5200i şimdi Türkiye’de…

İnsanoğlu binlerce yıl önce masajın vücuda ve sağlığa etkisini keşfederek tedavi ve iyileştirme amaçlı çeşitli masaj ve dokunuş yöntemleri geliştirdi. Ellerin estetiği ile bedende sağlanan rahatlama geçmiş zamanlardan bu günlere taşınmış en iyi sağlık alternatiflerinden biri olarak görülüyor.

CELLİNİ’DEN MASAJ KOLTUĞUNUN TANIMINI DEĞİŞTİREN TASARIM…

Son dönemde yıldızı parlayan masaj koltukları, rahatlatıcı etkinin yanı sıra sağlık açısından olağanüstü sonuçlar veriyor. Masaj koltuğunun Türkiye’de en büyük pazarına sahip olan Cellini, yeni ürünü LP 5200i ile Uzakdoğu masajını evinize getiriyor.
Tüm ailenin rahatça kullanabileceği şekilde tasarlanan panel, tüm fonksiyonları tek tuş kolaylığı ile sunuyor. Masaj esnasında kişinin hareketlerini takip eden sistem ise, belirlenen bölgelerin sürekli olarak güncel kalmasını sağlıyor. Kişi hareket etse dahi güncelleme sayesinde masajın konforu sabit kalıyor. 7 farklı masaj, 5 kademeli hız ayarı bulunan Cellini LP 5200i, vücudu hafif dokunuşlarla yoğuruyor, keskin dokunuşlarla derinlemesine etki ediyor ve Fengchi akupunktur noktalarına etki ederek gerilimi azaltıyor.
Bu özellikleriyle romatizmal hastalıklar başta olmak üzere eklem hastalıkları, omurga hastalıkları ya da kilo alımına bağlı olarak ortaya çıkan birçok ağrının tedavi edilmesine yardımcı oluyor.

MASAJIN VÜCUDA FAYDALARI…
Vücuttaki zararlı toksinlerin yok edilmesine katkıda bulunarak, yağların erimesine ve şişmanlığın önlenmesine yardımcı olur. Romatizmal hastalıkların tedavisine faydalıdır. Damar tıkanıklığı ve damar şişmesini engeller. Gün boyu oluşan yorgunluğu alır ve dinlendirir. Bağırsakların çalışmasını kolaylaştırır. Boyundaki kireçlenmeyi engelleyerek, hücre üretimine yardımcı olur. Kas yorgunluğunu engeller. Metabolizmayı güçlendirir. Kan dolaşımını hızlandırır. Selülit oluşumunu engeller. Stresin azalmasına yardımcı olur.

MASAJ PSİKOLOJİYE İYİ GELİYOR…
Psikolojik açıdan bakıldığında masaj bir önem hatta bakımlılık hissi vererek vücudumuzun farkına varmamızı sağlar. Masaj, günlük hayatın baskılarından sonra mini bir tatil anlamına gelir. Yapılan klinik bir araştırma, masajın zihinsel uyanıklığı arttırdığı ve matematiksel zekayı keskinleştirdiği de göstermiştir.
www.masajkoltugu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT