Uzun ve Sağlıklı Yaşamın Sırrı Bu CD`de Saklı

Alışveriş Alışveriş Uzun ve Sağlıklı Yaşamın Sırrı Bu CD`de Saklı

Tarihler: 26 Eylül 2005 Pazartesi ~ 30 Eylül 2005 Cuma

Firma: Kitableri ve Online Alışveriş Sitelerinde

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 26, 2005 ~ Eyl 30, 2005
Bu CD yaşlanmayı durduruyor, sizi bitkiler hakkında uzman yapıyor...
UZUN VE SAĞLIKLI YAŞAMININ SIRRI BU CD’DE SAKLI

Türkiye’nin yazılım uzmanı Eurosoft; BigSoft markası altında Şifalı Bitkiler ve Uzun Yaşamın Sırları CD’sini satışa sundu. Sağlıklı yaşam için ihtiyacınız olan tüm bilgileri barındıran önemli bir kaynak olan CD’de bitkiler, vitaminler, mineraller, anti-aging ve 5 bin 750 kelimelik Türkçe-İngilizce-Latince karşılıkları ve açıklamalı olan bir sözlük bulunuyor.

Okumak istemezseniz dinleyin Eurosoft tarafından 5 yıllık bir çalışma ile hazırlanan CD interaktif bir ansiklopedi özelliği taşıyor. CD’de konular ile ilgili yüzlerce resim ve açıklama bulunuyor. Açıklamaları okumak istemeyenler metinleri dinleyebilir.
Vücudumuzdaki hastalıkların şifalı bitkiler ile tedavisini merak mı ediyorsunuz; zengin içeriği size sorularınızın cevabını bu CD’de veriyor.

Zengin içerik, binlerce sayfa bilgi, yüzlerce fotoğraf Şifalı Bitkiler ve Uzun Yaşamın Sırları CD’sinde 62 bitki, 350 resim,17 vitamin, 32 mineral, antioksidan maddeler ve anti-aging ile ilgili bilgiler bulunuyor. Bitkilerin Türkçe, Latince ve İngilizce karşılıkları, faydası, yan etkileri, tıbbi bakış tarzı, etkileşimleri, içeriği, kullanımı, geçmiş, toplanması, saklanması, kullanılan kısımları, tavsiye edilen dozaj, ana vatanı, yetiştiği bölgeler ve tarihçesi bulunuyor,

Anti-Aging bölümünde ise yaşlanmayı geciktirici kimyasallar ve gıdalar hakkında bilgiler bulmak mümkün. CD’de yaşlanma teorileri, yaşlandıkça ortaya çıkabilecek bozukluklar, yaşlandıkça eksilen maddeler, yaşlanmayı hızlandıran etkenler, yaşlanmayı geciktiren maddeler ve antioksidanlar hakkında detaylı bilgi içeriyor.

Fiyatıyla da çok farklı
Eurosoft’un tüm ürünleri uygun fiyat politikası ile satışa sunuluyor. Şifalı Bitkiler CD’sinin fiyatı da 30 YTL KDV dahil olarak belirlendi.
Eurosoft ürünleri seçkin kitabevleri D&R, Dost, Remzi, Kabalcı, teknoloji marketler Teknosa, Vatan Bilgisayar, Bimeks, Gold, ve web üzerinden satış yapan e-ticaret, www.weblebi.com, www.hepsiburada.com, www.weblebi.com, www.yenisayfa.com, www.deppo.com, www.ideefixe.com, gibi sitelerde bulmak mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT